Çocuklardan Başkan Ak'a Sevgi Seli - Son Dakika
Yerel

Çocuklardan Başkan Ak'a Sevgi Seli

Çocuklardan Başkan Ak\'a Sevgi Seli

Kalaba İmam Hatip Ortaokulu’nun düzenlediği bahar şenliğine katılan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, çocukların sevgi gösterileriyle karşılandı.

28.05.2015 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kalaba İmam Hatip Ortaokulu'nun düzenlediği bahar şenliğine katılan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, çocukların sevgi gösterileriyle karşılandı.

Okulda Türkiye'nin simgesi haline gelmiş yapıtlarından derlenen "Tarihsel Değerlerimiz" adlı resim sergisinin açılışını yapan Başkan Ak, "Değerli öğrenciler, bahar şenliğiniz hayırlı olsun. Bu güzel gününüzde aranızda olmak istedim. Çok çalışıp derslerinizi yaptınız. Bugün çok çalışmanızın karşılığı olarak eğlence gününüz. Sizleri çok seviyoruz ve bu tür çalışmaları sizler için yapıyoruz" diye konuştu.

Sergi açılışı sırasında bir öğrenci Mustafa Ak'a yaptığı resmi hediye ederken, Başkan Ak çektiği kura sonucu bir öğrenciyi bisiklet, bir öğrenciyi de tablet bilgisayar sahibi yaptı. Ardından Kalaba İlkokulu'nu ziyaret eden Başkan Ak, çocukların büyük ilgisi nedeniyle yürümekte zorlandı. Öğrencilerin ricasını kırmayan Başkan Ak, çok sayıda hatıra fotoğrafı çektirdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çocuklardan Başkan Ak'a Sevgi Seli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement