Çocukların Kur'an Öğrenme Heyecanı Başladı - Son Dakika
Yerel

Çocukların Kur'an Öğrenme Heyecanı Başladı

Çocukların Kur\'an Öğrenme Heyecanı Başladı

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde binlerce çocuk, Kur’an-ı Kerim ve dini bilgileri öğrenmek için açılan yaz Kur’an kursları çerçevesinde camilere akın etti.

23.06.2015 10:55

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde binlerce çocuk, Kur'an-ı Kerim ve dini bilgileri öğrenmek için açılan yaz Kur'an kursları çerçevesinde camilere akın etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz Kur'an kursları başladı. 9 hafta sürecek olan kurslarda her yaş grubundan öğrenciler, Kur'an-ı Kerim'in yanı sıra dini ve ahlaki bilgileri de öğrenebilecek. Elbistan'da camiler ve müftülüğe bağlı Kur'an kurslarından oluşan 160 merkezde açılan kurslara yaklaşık 5 bin öğrencinin katılması bekleniyor.

Yaz Kur'an kurslarının başlangıcı dolayısıyla Müftülük Cami'inde bir açılış programı düzenlendi. Elbistan Müftüsü Muhsin Demirel ve müftülük personeli ile Kur'an kursu eğitmenleri ve cami imam hatiplerinin katıldığı program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra diğer Kur'an kurslarından programa katılan çocuklara hitaben bir konuşma yapan Elbistan Müftüsü Muhsin Demirel, Kur'an kurslarının çocukların ruh gıdasını almaları için çok büyük öneme sahip olduğunu söyledi.

Demirel'in konuşmasının ardından çocukların Kur'an öğrenme heyecanı 'elif' harfi ile başladı. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çocukların Kur'an Öğrenme Heyecanı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement