5 Çocukluk Arkadaşı Ölüme de Beraber Gitti - Son Dakika
Güncel

5 Çocukluk Arkadaşı Ölüme de Beraber Gitti

5 Çocukluk Arkadaşı Ölüme de Beraber Gitti

Çorum'da trafik kazasında ölen 5 gencin çocukluk arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Kazada ölenlerden Burak Emrali'nin gazeteci ağabeyi, haberi yaparken ölenin kardeşi olduğunu öğrendi.

08.03.2015 15:40  Güncelleme: 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'da dün meydana gelen trafik kazasında ölen 5 gencin çocukluk arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Yapılan otopsinin ardından 5 arkadaşın cenazeleri yakınlarına teslim edildi. 4'ü son yolculuklarına uğurlandı.

LASTİĞİ PATLAYAN ARAÇ ÖNCE KAMYONA ARDINDAN TIR'A ÇARPTI

Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde bir ekmek fırınında çalışan Yaşar Selvioğlu, Aykut Tıknazoğlu, Burak Emrali, iş çıkışı Erol Kaya ve 2 gün önce Kırıkkale'den Sungurlu'ya gelen arkadaşları Mevlüt Yılmaz ile dün buluştu. Bir araya gelen hepsi 22 yaşında olan 5 çocukluk arkadaşı, 19 EE 631 plakalı otomobille Çorum-Ankara karayoluna çıktı. Sürücüsü öğrenilemeyen otomobil, arka lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkarak karşı yöne geçti ve önce 56 yaşındaki Murat İstanbullu yönetimindeki kamyona çarptı, ardından da 51 yaşındaki Necmettin Damar yönetimindeki TIR'la kafa kafaya çarpıştı. Kazada 5 çocukluk arkadaşı hayatını kaybetti. Ölen 5 gencin cenazeleri Sungurlu İlçe Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından ailelerine teslim edildi. Mevlüt Yılmaz'ın cenazesi memleketi Isparta'ya gönderildi.


3 CENAZE AYNI ANDA KALDIRILDI

Aykut Tıknazoğlu, Burak Emrali, Yaşar Selvioğlu için Sungurlu Ulu Cami'de öğlen vakti cenaze namazı kılındı. Törene 2 bin kişi katıldı. Cenaze namazının ardından 3 arkadaş ilçe mezarlığında toprağa verildi.

HABER YAPARKEN, ÖLENİN KARDEŞİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Trafik kazasında ölenlerden Burak Emrali'nin gazeteci olan ağabeyi Cahit Emrali cenaze töreni sırasında güçlükle ayakta durabildi. Kaza bilgisini aldıktan sonra haber yapmak için dün olay yerine giden Cahit Emrali, olay yerinde kamerasıyla görüntü çekmeye başladı. Yaklaşık 20 dakika haber için çalışan Emrali, çıkarılan cesetlerden birinin kardeşi Burak Emrali'ye ait olduğunu polislerden öğrenince büyük şok yaşadı. Baygınlık geçiren Cahit Emrali'ye meslektaşları yardımcı oldu.

Ölen 5 gençten Erol Kaya'nın cenazesi ise Ulu Cami'de ikindi vakti kılınan cenaze namazı sonrasında ilçe mezarlığında defnedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 5 Çocukluk Arkadaşı Ölüme de Beraber Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • : Ölenlere Allahtan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı dilerim. Allah sabır versin hepsine. Allah herkesi kazadan beladan korusun. 16 1 Yanıtla
  • Cabbar: Allah rahmet eylesin 12 0 Yanıtla
  • Cem: Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. 9 0 Yanıtla
  • ankara: Allah rahmet eylesin 9 0 Yanıtla
  • as: allah rahmet eylesin ilkönce annelerine ailesine tüm geride kalanlarınada allah sabır versin 7 0 Yanıtla
  • Oduncu: Allah rahmet etsin 6 0 Yanıtla
  • erdem sabri: çok süratliymiş demek yoksa arka lastik patlamasında normal bir süratle gidilse kontrol edilirdi gençler düşünmeden hız yapıyor hem kendi canlarını hem yanındakileri ve hatta hiç bir suçu olmayan diğer sürücü ve yayaları tehlikeye atıyorlar 5 1 Yanıtla
  • alanya hasan zorbaz: Allah rahmet eylesin kederli ailelerinin başları sağolsun allah ülkemizi tüm kazalardan belalardan korusun 0 0 Yanıtla
  • bekir dağaşan: Cahit abi allah rahmet eylesin başın Sağolsun bekir dağaşan 0 0 Yanıtla

Advertisement