Çorlu'da "Uluslararası Çocuk Festivali" - Son Dakika
Yerel

Çorlu'da "Uluslararası Çocuk Festivali"

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, "6. Uluslararası Çocuk Festivali"nin, 21-26 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirileceğini bildirdi.

18.04.2015 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, "6. Uluslararası Çocuk Festivali"nin, 21-26 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirileceğini bildirdi.

Baysan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediyenin geleneksel hale getirdiği Uluslararası Çocuk Festivali'ni bu yıl da birbirinden değişik etkinliklerle yapacaklarını belirtti.

Festivalin 6 gün süreceğini kaydeden ve Türkiye, Arnavutluk, Arjantin, Endonezya, Kırgızistan, Makedonya, Meksika, Polonya, Rusya, Slovakya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti çocuk halk dansları topluluklarının, Çorlu ve mahallelerinde gösteriler yapacağını aktaran Baysan, şunları söyledi:

"6. Uluslararası Çocuk Festivali'ni, 21-26 Nisan tarihleri arasında gerçekleştireceğiz. Festival kapsamında Seymen, Önerler ve Türkgücü Mahallelerimiz'de yurt dışından gelen grupların gösterileri yapılacak. 22 Nisan saat 16.00 tarihi belediye binasında sergi ziyareti yapılacak, kortej yürüyüşü Cumhuriyet Parkı'nda aynı gün tanıtım yapılacak."

Festivalde her gün çeşitli etkinlikler yapılacağını dile getiren Baysan, tüm vatandaşların etkinliklere davetli olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorlu'da 'Uluslararası Çocuk Festivali' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement