Çorluspor 1947'de Yeni Sezon Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Çorluspor 1947'de Yeni Sezon Hazırlıkları

Çorluspor 1947 Kulüp Başkanı Umut Güngör, takımın Nevşehir Ürgüp'te kampa gireceğini bildirdi.

18.08.2015 15:14

Çorluspor 1947 Kulüp Başkanı Umut Güngör, takımın Nevşehir Ürgüp'te kampa gireceğini bildirdi.

Güngör, Atatürk Meydanı'nda bulunan bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, yeni sezon için son derece yerinde ve iyi transferlerin yapıldığını söyledi.

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edeceklerini ve burada başarılı olacaklarına inançlarının tam olduğunu kaydeden Güngör, "Geçen sezondan 5 arkadaşımızla yeniden anlaşma sağladık. Yeni transferlerimizin sayısı şimdilik 19 kişi. Takımımız hafta sonu Nevşehir Ürgüp'te 26 futbolcumuz ve teknik heyetimiz ile birlikte kampa girecek. Kamp çalışmamızın Ürgüp bölümü 10 gün sürecek. Burada hazırlık maçları da yaparak sezona en iyi şekilde hazırlanacağız" diye konuştu.

Kadrolarında 2. ve 3. lig tecrübesi taşıyan futbolcuların olduğunu, görev süreleri boyunca son derece şeffaf bir yönetim anlayışı sergileyerek yollarına devam edeceklerini kaydeden Güngör, şunları söyledi:

"A takımımızın yanı sıra, alt yapı kadromuza da önem vererek, Çorlu'dan yetişmiş hocalarımızla birlikte, Çorlu'ya yakışan bir alt yapı oluşturarak, takımımızın geleceğine yönelik önemli adımlar atmayı hedefliyoruz. Takımımızın başında Tacettin Doğan gibi tecrübeli, Türkiye'de bir çok profesyonel takımda aktif görev almış değerli bir isim var. Kendisi ile çalışmak bizim için son derece güzel olacak. Hocamızın yanında son derece değerli ve işini çok iyi bilen bir ekibinin de olması bize ayrı bir güven veriyor. Hedefimiz bu yıl şampiyon olmak."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorluspor 1947'de Yeni Sezon Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement