Çoruh Nehri'nde Kaybolan Üniversiteliyi Arama Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Çoruh Nehri'nde Kaybolan Üniversiteliyi Arama Çalışmaları Sürüyor

Çoruh Nehri\'nde Kaybolan Üniversiteliyi Arama Çalışmaları Sürüyor

Arvtin'de dün akşam saatlerinde asma köprüden Çoruh Nehri'ne düşerek kaybolan üniversitesi öğrencisi 23 yaşındaki Özgür Teyyare'yi arama çalışmaları sürdürülüyor.

25.05.2015 18:43

Arvtin'de dün akşam saatlerinde asma köprüden Çoruh Nehri'ne düşerek kaybolan üniversitesi öğrencisi 23 yaşındaki Özgür Teyyare'yi arama çalışmaları sürdürülüyor. Teyyare'nin olaydan önce sosyal medya hesabından paylaşığı bir mesaj ise olayın intihar olma ihtimalini de gündeme getirdi.

Merkeze bağlı Şehitlik Köyü'nde dün akşam asma köprüden Çoruh Nehri'ne düşerek akıntıyla kaybolan Artvin Çoruh Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Özgür Teyyare'nin bulunabilmesi için polis, jandarma ve AFAD ekiplerinin yanı sıra Rize Emniyeti'ne bağlı 5 kişilik dalgıç ekibi bugün sabah erken saatlerden itibaren arama çalışması başlattı.

Artvin Valisi Kemal Cirit ile İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Çelik, Emniyet Müdürü Alaattin Akbaş ve Artvin Çoruh Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Tüfekçioğlu da çalışmaları izledi, yetkililerden bilgi aldı. Vali Cirit, Amasya'dan Artvin'e gelen kayıp üniversite öğrencisinin babası Mehmet Teyyare ve akrabaları ile bir süre görüştü, acılı ailenin üzüntüsünü paylaştı.

Bu arada, Çoruh Nehri'nde suyun debisinin yüksek olması nedeniyle çalışmaları kolaylaştırmak için Deriner Barajı'ndan su akışı kesildi. Özgür Teyyare'nin okul arkadaşları da arama çalışmalarını izledi.

İNTİHAR DA OLABİLİR

Bu arada Özgür Teyyare'nin sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, 'Mezuniyet törenim cenazem olsun bulursanız bedenimi. Ne söyleyecek bir tek kelimem ne de dayanacak gücüm kaldı. Selametle kalın. Sevgilerle' sözlerine yer vermesi, olayın intihar olabileceğini de gösteriyor. Olayla ilgili soruşturma kapsamında bu mesajın da değerlendirildiği öğrenildi. - Artvin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çoruh Nehri'nde Kaybolan Üniversiteliyi Arama Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement