Çorum Cezaevinden İzinli Çıktı, Silahlı Saldırıda Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Çorum Cezaevinden İzinli Çıktı, Silahlı Saldırıda Yaralandı

Çorum Cezaevinden İzinli Çıktı, Silahlı Saldırıda Yaralandı

Cezaevinden izinli çıktı, silahlı saldırıda yaralandı ÇORUM'da cinayete yardım suçundan açık cezaevinde tutuklu bulunan ve izinli çıkan Hasan Çatal, caddede yürüdüğü sırada silahlı saldırıya uğradı.

30.04.2015 15:15

Cezaevinden izinli çıktı, silahlı saldırıda yaralandı

ÇORUM'da cinayete yardım suçundan açık cezaevinde tutuklu bulunan ve izinli çıkan Hasan Çatal, caddede yürüdüğü sırada silahlı saldırıya uğradı. Saldırgan kaçarken yaralı Çatal, hastaneye kaldırıldı.

Olay bugün Çorum'un Osmancık Caddesi'nde meydana geldi. 2007 yılında kuyumcu Fahri Erbaş'ın cinayetine yardım etmek suçundan tutuklanan ve 13 yıl 4 ay hapis cezası alan Hasan Çatal, kaldığı İskilip Açık Cezaevi'nden izinli olarak çıktı. Çatal, Osmancık Caddesi'nde yürüdüğü sırada kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Tabancayla ateş edilmesi sonucu sol bacağına 2 kurşun isabet eden Çatal, ambulansla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinde polisin yaptığı incelemede 14 boş kovan tespit edildi. Polisin şüphelinin yakalanması için soruşturması sürüyor.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Yusuf ÇINAR/ ÇORUM,(DHA)-

====================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorum Cezaevinden İzinli Çıktı, Silahlı Saldırıda Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement