Manisa'da 3 İranlı Mülteci Kur'an-ı Kerim'i Yakıp Sonra da Çiğnedi - Son Dakika
Güncel

Manisa'da 3 İranlı Mülteci Kur'an-ı Kerim'i Yakıp Sonra da Çiğnedi

Manisa'da cuma namazı çıkışında 3 İran asıllı mülteci, Kur'an-ı Kerim yakıp sonra da kutsal kitabı çiğnedi. Olayı gören cami cemaati ise mültecileri linç etmek istedi.

23.01.2015 18:41  Güncelleme: 21:00

Manisa'da cuma namazı çıkışında vatandaşlar, Kur'an-ı Kerim yaktıkları iddia edilen İran asıllı 3 mülteciyi linç etmek istedi. Vatandaşların linç girişimine polis engel oldu.

ÜZERİNE KOLONYA DÖKÜP YAKTILAR, SONRA DA ÇİĞNEDİLER

İddiaya göre olay, cuma namazı çıkışında Yunusemre ilçesi Topçuasım Mahallesi İzmir Caddesi üzerinde bulunan Hacı Yahya Camii üzerinde meydana geldi. İranlı ikisi bayan 3 kişi ellerinde bulunan Kuran-ı Kerim'i Arapça bir şeyler söyledikten sonra üzerine kolonya dökerek yaktı. Kadınlar ayrıca yanan Kur'an-ı Kerim'i çiğnedi.

OLAY YERİNDE BULUNAN İRANLILAR DARP EDİLDİ

Durumu gören vatandaşlar olaya müdahale etti. Olay yerinde bulunan İranlılar, çevredeki vatandaşlar tarafından darp edildi. O sırada cuma namazını kılmak için camiye gelen bazı emniyet mensupları olaya hemen müdahale etti. Polisler olay yerine takviye kuvvet istedi ve Kur'an-ı Kerim yaktıkları iddia edilen 3 şahsı gözaltına aldı.

HASTANE ÖNÜNDE SLOGAN ATTILAR

Manisa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçen şahıslar hastane önünde Farsça 'Kur'an-ı Kerim yüzünden ailemizi kaybettik' diye slogan attılar. Şahıslar daha sonra Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

"AKLİ DENGELERİNDEN ŞÜPHEMİZ VAR"

Olaydan sonra açıklama yapan İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, "Şahısların sorgusu devam ediyor. Bunların dilenci ve düşkün olduklarını tahmin ediyoruz. Ayrıca akli dengelerinden de şüphemiz var" dedi. Olaydan sonra İl Emniyet Müdürü Ceren, Hacı Yahya Camisi önüne giderek incelemelerde bulundu

Manisa\'da 3 İranlı Mülteci Kur\'an-ı Kerim\'i Yakıp Sonra da Çiğnedi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Manisa'da 3 İranlı Mülteci Kur'an-ı Kerim'i Yakıp Sonra da Çiğnedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (38)

  • tespitci: Pkkli dir bunlar 51 8 Yanıtla
  • Almanya Mardin: Böyleleri öldürmek ibret olur 23 4 Yanıtla
  • enver: linç edemedi mi lanet melunları. bu şerefsizliği iran da yapsa sorgusuz sualsiz ip te sallanmışlardı bile 20 0 Yanıtla
  • KMP 44: Ajan ajan ajan bunlar 18 2 Yanıtla
  • Kiler Tatvan: Sütü bozuklar cehennem zebanileri 15 4 Yanıtla
  • h.i.: bunlar halkın tepkisini ölçmek için iranlı casusların işi , irana göndersende asmazlar, en iyisi linc edilmeleriymiş ama polis yetişmiş. bunda şöyle bir oyun var bakalım dini değerlerine saldırırsak ne yapacaklar? 18 1 Yanıtla
  • mahmut: artik dinin siyasi malzeme olarak kullanilmasi moda haline geldi. 17 1 Yanıtla
  • Eyup: Kürt işidir diyorsun senın onlardan ne farkın var köpek şerefsiz 14 0 Yanıtla
  • fulden: Öldurmeyip surundurmek gerekiyor böylelerini. 10 3 Yanıtla
  • eren: hemen irana gönderin assınlar 10 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement