Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan İçin Sevgi Yürüyüşü - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan İçin Sevgi Yürüyüşü

Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan İçin Sevgi Yürüyüşü

Cumhurbaşkanlığı seçiminde AK Parti’nin adayı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için Keçiören’de bir sevgi yürüyüşü gerçekleştirildi.

04.08.2014 10:47

Cumhurbaşkanlığı seçiminde AK Parti'nin adayı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için Keçiören'de bir sevgi yürüyüşü gerçekleştirildi.

Sevgi yürüyüşüne Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Nuri Pamir Caddesi'nde başlayan ve Kızlarpınarı Caddesi'nde devam eden sevgi yürüyüşü, AK Parti Keçiören İlçe Teşkilatı binası önünde son buldu. Başkan Ak ve beraberindekiler yürüyüş sırasında vatandaşlara ve esnaflara karanfil dağıttılar.

GELİN VE DAMATA DA KARANFİL

Sıcak havaya rağmen yoğun bir katılımın olduğu yürüyüşte vatandaşlar Başbakan Erdoğan'a yönelik sevgi gösterilerinde bulundular. Keçiörenliler ile sıcak ve samimi sohbetler yapan Başkan Ak, birlikte fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları da kırmadı.

Sevgi yürüyüşü sırasında güzel bir tesadüf de yaşandı. Nikah töreni için yola çıkmaya hazırlanan bir gelin ve damat ile karşılaşan Başkan Ak "Size ömür boyu mutluluklar diliyorum" diyerek genç çifte karanfil verdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan İçin Sevgi Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement