Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Erdoğan'ın İstanbul Mitingi - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Erdoğan'ın İstanbul Mitingi

AK Parti İstanbul İl Başkanı Babuşcu: "Bugün tarihin değiştiği bir andır.

03.08.2014 18:27

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, "Bugün tarihin değiştiği bir andır. Türkiye'nin yeniden büyük Türkiye olma yolunda adımını attığımız andır" dedi.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Maltepe Etkinlik Alanı'ndaki İstanbul mitinginde konuşan Babuşcu, daha önce Kazlıçeşme ve Yenikapı meydanlarında tarih yazdıklarını söyledi.

Başbakan Erdoğan'ın, Başbakan olarak İstanbul'da son mitingini yapacağını belirten Babuşcu, "Biz de Anadolu Yakası'nda miting yapmamıştık. Bu nedenle son mitingi burada yapalım dedik ve burayı doldurdunuz" diye konuştu.

Babuşcu, Erdoğan'ın belediye başkanıyken İstanbul'un tarihini değiştirdiğini anlatarak, şöyle devam etti:

"12 yılda, bu ülkede devrim niteliğinde projeleri hayata geçirdi. Bunlardan dolayı vefa, veda, hem de helalleşme günü... Yeni Türkiye için taze bir başlangıç, onu cumhurbaşkanlığına yollamak için buradayız. O sadece Türkiye'nin değil, mazlum coğrafyaların Gazze, Myanmar, Somali, Balkanlar'ın da umudu. Onu Cumhurbaşkanlığı makamına yolcu edeceğiz ama o bir dava adamı aynı zamanda. Dava adamlarının mücadelesi, hiç bitmez. Cumhurbaşkanı olunca da milletle olan ilişkisini devam ettirecek."

Aziz Babuşcu, Başbakan Erdoğan'ın bildik bir lider olmadığını vurgulayarak, "O her şeyiyle başka bir lider ve orada da başka bir Cumhurbaşkanlığı yapacak. Rabbim bize yine lütfetti ve bu muhteşem kalabalık burayı doldurdu. Bugün tarihin değiştiği bir andır. Türkiye'nin yeniden büyük Türkiye olma yolunda adımını attığımız andır. Kutlu olsun" şeklinde konuştu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Erdoğan'ın İstanbul Mitingi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement