Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cenaze Töreninde Gözyaşlarını Tutamadı - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cenaze Töreninde Gözyaşlarını Tutamadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cenaze Töreninde Gözyaşlarını Tutamadı

(aktüel görüntülerle) CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, CENAZE TÖRENİNDE GÖZYAŞLARINI TUTAMADICumhurbaşkanı Erdoğan gözyaşlarına boğuldu.

17.07.2016 19:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

(aktüel görüntülerle) CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, CENAZE TÖRENİNDE GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan gözyaşlarına boğuldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan için daha önce görülmemiş koruma tedbirleri alındı.

Haber: Özgür ALTUNCU - Kamera: İdris TİFTİKCİ- Güven USTA/ İstanbul DHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yol arkadaşım diye tanımladığı Erol Olçok ve oğlu Abdullah Olçok ile Yenişafak Gazetesi Muhabiri Mustafa Canbaz'ın cenazesinde gözyaşlarına boğuldu. "Abdullah pırlanta bir yavrumuzdu" diyerek Türk bayrağına sarılı tabutuna dokunan Cumhurbaşkanı Erdoğan gözyaşlarını tutamadı. "Daha fazla konuşamayacağım" diyen Erdoğan, güçlükle de olsa "Biz bu haşhaşi Fethullahçı bu terör örgütüne kefenimizle yürüyoruz. Bunların hakkında geleceğiz ve birlik beraberlik içinde milletimizi geleceğe taşıyacağız" diyebildi. Erdoğan'ın gözyaşlarına damadı Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak da dayanamadı. Albayrak da gözyaşı döktü.

ABDULLAH TAYYİP

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de cenazede kısa bir konuşma yaptı. Gül, Erol Olçok'un olağanüstü yeteneklere sahip bir dava arkadaşımızdı diye tanımladı. ve kendisiyle birlikte yaşamını yitiren oğlunun tam adının Abdullah Tayyip olduğunu söyledi.

ONLARCA ÖZEL HAREKATÇI GÖREV YAPTI

Cenazeler sırasında onlarca özel hareket polisi cami çevresinde görev yaptı. Sayıları en az 30 olan özel harekat polisleri çevredeki tüm yüksek binalarda tedbir aldı.

KORUMA ARAÇLARININ ÜZERİNE ÇIKTILAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan cenazeden ayrılırken üzerlerinde çapraz mermiler asılı olan ve uzun namlulu silahlar taşıyan özel harekat polisleri koruma araçları üzerine çıkarak görev yaptı.

KORUMALAR ARACI TAMAMEN ÇEVİRDİ

Açık mavi gömlek giyen ve her zamankinden kalabalık görev yapan sivil koruma polisleri de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın makam aracını tamamen çevreleyip görev yaptı.

MEZARLIĞA KADAR GİTTİ DUA ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un cenazelerinin defnedilmesine de bizzat katıldı. Karacaahmet mezarlığına giden Erdoğan'ın definden sonra baba oğlun mezarları başında dua ettiği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cenaze Töreninde Gözyaşlarını Tutamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement