Cumhurbaşkanı Erdoğan Düğüne Katıldı - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan Düğüne Katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Düğüne Katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bisse gömleklerinin sahibi Mustafa Kefeli'nin oğlu Onur Kefeli ile Cansu Pişirgen'in WOW İstanbul Hotel'deki düğün törenlerine katıldı.

21.12.2014 23:54  Güncelleme: 09:07

Dha İSTANBUL - (geniş haber ve ek fotoğraflarla) CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DÜĞÜNE KATILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bisse gömleklerinin sahibi Mustafa Kefeli'nin oğlu Onur Kefeli ile Cansu Pişirgen'in WOW İstanbul Hotel'deki düğün törenlerine katıldı.

Erdoğan çifti düğünde nikah şahitliği yaptı.

Haber-Kamera Soner HASIRCIOĞLU İstanbul DHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte, Bisse gömleklerinin sahibi Mustafa Kefeli'nin oğlu Onur Kefeli ile Cansu Pişirgen'in WOW İstanbul Hotel'deki düğün törenlerine katıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kıydığı nikahta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik çiftin nikah şahitliğini yaptı.

Nikah töreninin ardından konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çiftlere mutluluklar diledi. Erdoğan, Bir olur garip olur, iki olur rakip olur, üç olur denge olur, dört olur bereket olur, gerisi Allah Kerim dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, evlilik cüzdanını geline vererek tekrar mutluluklar diledi.

İş, sanat ve siyaset dünyasından çok sayıda tanınmış ismin katıldığı düğün töreninde, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da hazır bulundu.

Nikah töreninin ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan salondan ayrılarak Üsküdar Kısıklı'daki evine geçti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan Düğüne Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement