Cumhurbaşkanı Erdoğan Estonya'da - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan Estonya'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan Estonya\'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Estonya'nın başkenti Talin'e gerçekleştirdiği ziyareti esnasında Bağımsızlık Savaşı Anıtını ziyaret ederek, çelenk koydu.

24.10.2014 14:44  Güncelleme: 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Estonya'nın başkenti Talin'e gerçekleştirdiği ziyareti esnasında Bağımsızlık Savaşı Anıtı'nı ziyaret ederek, çelenk koydu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Estonya Cumhurbaşkanı Toomas Hendrik Ilves ile gerçekleştirdiği görüşme ve basın toplantısının ardından, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndan mevkidaşı tarafından uğurlanarak, Vabaduse Meydanı'na geçti.

Meydandaki Bağımsızlık Savaşı Anıtı'nın merdivenlerinden çıkarak, anıt karşısına geçen Erdoğan, askeri bando tarafından İstiklal Marşı'nın çalınmasının ardından Şeref Kıtası'nın arasından geçerek, iki asker tarafından taşınan çelengi anıta bıraktı. Erdoğan ve beraberindeki heyet Estonya Milli Marşı'nın seslendirilmesinin ardından Bağımsızlık Savaşı Anıtı'ndan ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaretinde Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ve eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım eşlik etti.

Erdoğan ve beraberindeki heyet daha sonra Estonya Dışişleri Bakanı Urmas Paet tarafından verilen öğle yemeğine katıldı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan Estonya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement