Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Konakladığı Otele Yapılan Saldırı - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Konakladığı Otele Yapılan Saldırı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayrılmasından sonra, Muğla'nın Marmaris ilçesinde konakladığı otele yaptıkları saldırının ardından ormanlık alana kaçan ve burada havadan ve karadan aranan askerlerden ikisinin Milas-Bodrum karayolunda görüldüğü ihbarı, polis ve jandarma ekiplerini harekete geçirdi.

21.07.2016 17:27

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayrılmasından sonra, Muğla'nın Marmaris ilçesinde konakladığı otele yaptıkları saldırının ardından ormanlık alana kaçan ve burada havadan ve karadan aranan askerlerden ikisinin Milas- Bodrum karayolunda görüldüğü ihbarı, polis ve jandarma ekiplerini harekete geçirdi.

İlçeye bağlı Güvercinlik Mahallesi'nde bir vatandaşın, üzerinde askeri üniforma ve teçhizat bulunan eşgali de aranan askerlere benzeyen iki kişinin yaya olarak Bodrum istikametine seyrettiğini ve kendilerini fark ettikten sonra yoldan geçen lüks bir minibüsü durdurarak bölgeden kaçtıkları ihbarı üzerine, ekipler çalışma başlattı.

Kaçan aracın marka ve model bilgisini de alan jandarma ve polis ekipleri, askerlerin görüldüğü noktaya yakın bölgede ve çevresinde geniş çaplı arama yapıyor.

Durumun, Bodrum Emniyet Müdürlüğüne bildirilmesi üzerine ekipler Bodrum'un girişi ile Kızılağaç, Milas-Bodrum karayolu ve Mumcular Mahallesi'nde yol kontrollerini sıklaştırdı.

Polis ve jandarma ekipleri, otomobiller başta olmak üzere kapalı kasa araçlar ile kamyonların römorklarında ve yolcu otobüslerinde tek tek arama yaptı. Çok sayıda ekibin katıldığı uygulamalarda durumundan şüphelenilen bazı kişilerin üzerinde kimlik kontrolü yapıldı.

Darbeci askerlerin yakalanması için bölgede arama faaliyetlerine devam edildiği bildirildi.

"Böyle bir durumda herkesin birbirine kenetlenmesi lazım"

Uygulamalarda durdurulan vatandaşlardan Enes Dişkan, yaşanan darbe girişimine tepki göstererek, böyle bir durumda herkesin birbirine kenetlenmesi gerektiğini söyledi.

Dişkan, güvenlik güçlerinin uygulamalarını çok yerinde bulduğunu ifade ederek, kaçan askerlerin de kısa sürede yakalanması temennisinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Konakladığı Otele Yapılan Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement