Cumhurbaşkanı Gül: Irak'ta Yaşananlar İç Savaş ve Mezhep Satışması Görüntüsü Veriyor (2) - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Gül: Irak'ta Yaşananlar İç Savaş ve Mezhep Satışması Görüntüsü Veriyor (2)

Önemli OLAN NİTELİKLİ ÖĞRENCİ Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'ne gelişinde Rektör Prof.Dr. Osman Şimşek tarafından karşılandı.

17.06.2014 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önemli OLAN NİTELİKLİ ÖĞRENCİ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'ne gelişinde Rektör Prof.Dr. Osman Şimşek tarafından karşılandı. Üniversitenin Değirmenaltı Yerleşkesi'ndeki rektörlük binasının 10'uncu katında Tekirdağ manzarasına karşı bölgede yatırım yapan işadamları ile birlikte öğle yemeği yedi. Daha sonra Rektör Prof.Dr. Osman Şimşek'in makamına inen Cumhurbaşkanı Gül, üniversitelerinin öğrenci sayısı ile değil, yetiştirdiği nitelikli öğrenciler ile övünmesi gerektiğini söyledi. Üniversitelerin öğrencilere sadece diploma değil özgüven, yurt dışında da iş bulabilecek donanımlı olarak yetiştirmeleri gerektiğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Bu konuda öğretim üyelerine büyük sorumluluk düşmektedir" dedi.

YILIN İLK BUĞDAY ÜRÜNÜNÜ SATIN ALDI

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nin ardından Ticaret Borsasına geçti. Borsaya gelişinde yönetim kurulu başkanı Osman Sarı tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül daha sonra ürün satış salonuna geçti. Tekirdağ Ticaret Borsası Başkanı Osman Sarı'nın kurumu hakkındaki bilgilendirmesinden sonra yılın ilk ürün satışına geçildi. Tekirdağ üretici Ali Aarabacıoğlu'nun borsaya satmak için getirdiği 7 ton buğdaydan alınan bir paket numuneden seans salonunda bulunan Cumhurbaşkanı Gül ve tüccarlar aldı. Daha sonra borsa komiseri tarafından açık arttırma yapıldı. Seans salonunda bulunan ve açık attırmaya katılan tüccarların bir süre sonra pey sürmeyi bıraktı. Son olarak masasındaki pey sürme butonu açık olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül üretici Ali Arabacı'nın 7 ton buğdayını kilosu 900 TL'den satın aldı. Tekirdağ Ticaret Borsası'nda yılın ilk ürünün satın alan Cumhurbaşkanı Gül daha sonra ürünü getiren çiftçi Ali Arabacı'ya cumhuriyet altını armağan etti. Borsada bulunanlara kısa bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Gül, "Hayırlı olsun, emeğinin karşılığını alanlar içinde, tüccarlar içinde helal kazanç diliyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Gül: Irak'ta Yaşananlar İç Savaş ve Mezhep Satışması Görüntüsü Veriyor (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement