Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

AK Parti Malatya İl Başkanı Tüfenkci: "Öyle tahmin ediyorum ki Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da yüzde 70'in üzerinde bir oy oranıyla, yüzde 75'lere yaklaşan bir oy oranıyla birinci çıkacak"

17.07.2014 23:42

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, Başbakan ve cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya'da yüzde 75'lere yaklaşan bir oy oranıyla birinci çıkacağını bildirdi.

Orduzu Pınarbaşı'nda bir restoranda basın mensuplarıyla iftarda bir araya gelen Tüfenkci, buradaki konuşmasında, AK Parti İl Başkanlığı olarak cumhurbaşkanı seçimiyle ilgili çalışmalara başladıklarını belirtti.

Her gün iki mahallede toplantı düzenlediklerini kaydeden Tüfenkci, şöyle konuştu:

"Programlarımızı özellikle, iftardan sonra yapmaya çalışıyoruz. Gittiğimiz her yerde insanlar şunu diyor, 'cumhurbaşkanı halktan yana olsun, halktan yana tarafı belli olsun, Hak'tan yana tarafı belli olsun, mazlumdan yana tarafı belli olsun, emekçiden yana tarafı belli olsun, ezilenlerden yana tarafı belli olsun, dünya coğrafyasındaki ezilenlerden yana tavrını gösteren bir cumhurbaşkanı olsun. Sadece o makamlarda kabullerle vaktini geçiren bir cumhurbaşkanı değil, aynı zamanda bu memleketin sorunlarına ilgi duyan, onun çözümü noktasında gayret gösteren ve bununla ilgili ilden ile koşan, açılışlarını takip eden, yatırımları takip eden, ekmek ve AŞ noktasında, bir şeyler üretme noktasında mevcut hükümetle iyi ilişkiler içerisinde ve onları yönlendiren yapıda bir cumhurbaşkanı istiyoruz."

Başbakan Erdoğan'ın 12 yıllık süreçte yaptığı, Türkiye'ye kazandırdığı hizmetleri anlattıklarını ve onu teminat göstererek de insanlardan oy istediklerini belirten Tüfenkci, "Öyle tahmin ediyorum ki Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da yüzde 70'in üzerinde bir oy oranıyla, yüzde 75'lere yaklaşan bir oy oranıyla birinci çıkacak. Bütün Türkiye'de almış olduğu oylarla da inşallah 10 Ağustos'ta bu iş bitmiş olacak ve önümüzdeki dönemlere bakacağız" diye konuştu. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement