Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

AK Parti Bozüyük İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'ın seçim çalışmalarına destek amacıyla bağışta bulundu Bozüyük Belediye Başkanı Bakıcı: "Memleket sevdalısı Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a maddi değil manevi olarak destek olmamız gerekiyor"

05.08.2014 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bozüyük İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmalarına destek amacıyla bağışta bulundu.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, Belediye Başkan Yardımcıları ve partililer ile birlikte Ziraat Bankasına giderek, Erdoğan'ın kampanya bağış hesabına para havale etti.

Yatırılan miktarların önemli olmadığını, sadece ona destek anlamında ilçe teşkilatımız ile Başbakana destek olmak için geldiklerini ifade eden Bakıcı, "Memleket sevdalısı olan Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a maddi değil manevi olarak destek olmamız gerekiyor. Biz onun yolunda yürüyoruz. İnşallah onu da 10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı yaptıktan sonra en azından bizler şu andaki ahde vefayı yerine getirmiş olacağız" dedi.

Öte yandan Bakıcı'nın kızları 1 yaşındaki Duru, 5 yaşındaki Ceylin ve 7 yaşındaki Bengü, bayram harçlıklarından biriktirdiği parayı, kampanyaya bağışladı. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement