Cumhurbaşkanı Seçiminin Ardından - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanı Seçiminin Ardından

Cumhurbaşkanı Seçiminin Ardından

MHP Bozüyük İlçe Başkanı Çetintaş: "MHP kadroları olarak her şeyden önce millet idaresinin tercih ve kararlarına saygı duyar, bu iradeyi kendi siyasetimizin çıkış noktası olarak belirleriz"

12.08.2014 18:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Bozüyük İlçe Başkanı Mustafa Çetintaş, "MHP kadroları olarak her şeyden önce millet idaresinin tercih ve kararlarına saygı duyar, bu iradeyi kendi siyasetimizin çıkış noktası olarak belirleriz" dedi.

Çetintaş, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin, Cumhurbaşkanını ilk kez halkın tayin ettiğini söyledi.

Sonucun 12 yıldır iktidar olan AK Parti adına yeni bir seçim zaferi olsa da Türkiye'nin rahatlamak ve nefes almak istediğini ifade eden Çetintaş, şöyle konuştu:

"Ülkemizin birikmiş sorunları büyüyor. Gençlerimizin beklentileri ve kaygıları hala devam ediyor. İçeride ve dışarıda olan önemli gelişmelerin, ülkemize yönelik etkileri sürüyor ve hepimizi kaygılandırıyor. Bütün bunları görerek umuyoruz ki, aziz Türk milleti gelecekte hayırlı, güzel ve aydınlık günler görsün. Bizler MHP kadroları olarak her şeyden önce millet idaresinin tercih ve kararlarına saygı duyar, bu iradeyi kendi siyasetimizin çıkış noktası olarak belirleriz. Türkiye bulunduğu ortamda seçimler, son derece zorlu ve sancılı bir süreç içinde gerçekleşti ve her yönüyle incelenmesi gerekir. Ancak bizler, öncelikle kendi yöremizde görev yapmakta olduğumuz Bozüyük ilçesinde, halkımızın Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na gösterdiği takdire ve teveccühe öncelikle teşekkür ediyoruz. Partimizin 50 yıllık varlık ve mücadele gayesi, Türk milletinin bölünmez bütünlük içinde vatanı, devleti, bayrağı ile bekasını ve yükselmesini sağlamaktır. Gerektiğinde kanımızı döküp canımızı verdiğimiz değerler uğrunda, bugün de canımızı vermeye hazırız. Elbette daha fazla alın teri döküp gayret göstereceğiz. Bu azim ve kararlılık içinde faaliyetlerimize devam edeceğiz. Milletimizin kaygılarını ve anlatmak istediklerini daha fazla anlamak ve çözüm üretmek için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz. Kusurlarımızı, hatalarımızı, yanlışlarımızı ve sorunlarımızı doğru bir şekilde anlayıp, bunlarla yüzleşerek ve kabul ederek doğru dersler çıkararak yolumuza devam edeceğiz." - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanı Seçiminin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement