Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Topçu Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Topçu Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Yalçın Topçu, "Yerli ve milli bir anayasaya şiddetle ihtiyacımız var" ifadesini kullandı.

12.02.2016 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Yalçın Topçu, "Yerli ve milli bir anayasaya şiddetle ihtiyacımız var" ifadesini kullandı.

Topçu, yaptığı yazılı açıklamada, Ardahan'ı temsilen çok sayıda STK temsilcisinin kendisine ziyarette bulunduğunu belirtti.

STK'ların, toplumdaki birlik ve bütünlüğü sağlamak adına önemli bir misyon üstlendiğine dikkati çeken Topçu, "STK'ları milletimizle ilgili, birlik, beraberlik, yardımlaşma konularında önemli bir görevi yerine getiriyor. Birliğimiz, sokaktan, mahalleden, köyümüzden, ilçemizden, şehrimizden başlar, ay yıldızlı al bayrak altında sembolleşir. STK'larımız, birliğimizin tesisinde, yardımlaşmanın yaygınlaşmasında, ülkemizin problemlerinin çözümünde çok önemli görevler ifa etmektedirler" değerlendirmesini yaptı.

Topçu, yeni bir anayasanın ihtiyaç halini aldığını belirterek şunları kaydetti:

"Yerli ve milli bir anayasaya şiddetle ihtiyacımız var. Bölücü terör örgütü ile mücadele için yerli ve milli bir anayasaya şiddetle ihtiyacımız var. Üniter yapımızı koruyarak, yasama, yürütme, yargı erklerinin güçlenmesini sağlayarak. Bir başkanlık sistemine geçme gerekliliğinde vatandaşımız üzerine düşen çalışmayı yapıyor. Bunun için de ayrıca milletim adına teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Topçu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement