Çumra Belediyesi'nin Sosyal Faaliyet Programları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Çumra Belediyesi'nin Sosyal Faaliyet Programları Sürüyor

Çumra Belediyesi\'nin Sosyal Faaliyet Programları Sürüyor

Konya’nın Çumra İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen kurum ve kuruluşlar arası halı saha turnuvası şampiyonu belirlendi.

23.06.2015 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Çumra İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen kurum ve kuruluşlar arası halı saha turnuvası şampiyonu belirlendi.

Çumra Belediyesi'nin sosyal faaliyet programları kapsamında Belediyenin Halı Saha Spor Tesislerinde düzenlenen turnuva hafta içi saat 17-20 saatleri arasında oynandı.

Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz yapmış olduğu açıklamada, "Daha önce mahallelerimiz arasında düzenlenen halı saha turnuvasına olan ilgiden dolayı bu seferde kurum ve kuruluşlar arası halı saha turnuvası düzenledik. Düzenlenen turnuvadaki amacımız kurumlarla halkı bir arada tutmak ve kaynaştırmaktır. Halkımızın da yoğun ilgi gösterdiği turnuva ilçemizde uzun zamandır yapılmadığı için bazı aksaklıklar olmuş olabilir ama sonuç itibariyle güzel bir etkinlik oldu. İki ayrı turnuvada toplamda 500'ün üzerinde gencimizin ve çalışanımız mücadele etmiştir. Halkla kurum ve kuruluşlar arasında birlik beraberlik havasında tamamlanan turnuvanın galibinin belirlenmesi için final müsabakası DSİ ve MEB arasında oynandı. Müsabakanın galibi ise MEB oldu. Yoğun bir katılımla geçen turnuvaya ilginin de oldukça fazla olması da bizleri memnun ettiğini ifade eden Başkan Oğuz Belediye olarak birçok alanda hizmet vermeye devam ediyoruz. Gençlerimizin daha sağlıklı yetişebilmesi için birçok sportif sosyal faaliyetler düzenlemeye çalıştık ve düzenlemeye de devam edeceğiz. Bu programlar doğrultusunda başarılarla dolu bir yıl geçiren Çumra Çatalhüyük Belediye Spor Kulübümüze ata sporumuz olan yeni bir dal daha kazandırmak için geçtiğimiz aylarda Türkiye Geleneksel Okçuluk Kış finali Çumra'mızda yapılmıştır" dedi.

Başkan Oğuz, son olarak düzenlenen turnuva boyunca görev yapan belediye personeline, emniyet mensuplarına, sağlık çalışanlarına ve hakemlerimize teşekkür ederek, belirli sezonlarda bu turnuvaların devam edeceğinin bilgisini verdi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çumra Belediyesi'nin Sosyal Faaliyet Programları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement