Daniş'ten, Arslan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Daniş'ten, Arslan'a Ziyaret

Daniş\'ten, Arslan\'a Ziyaret

AK Parti Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş, Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan'ı ziyaret ederek kendisini kutladı.

16.05.2014 10:46  Güncelleme: 10:42

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş, Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan'ı makamında ziyaret ederek kendisini kutladı.

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan'ı makamında ziyaret etti. 30 Mart yerel seçimlerinde Bayramiç'te değişimi gerçekleştiren Belediye Başkanı Sadettin Arslan'ı başarısından dolayı kutladı. Daniş "Sadettin Arslan, teşkilatımızın içinde uzun yıllar yöneticilik ve ilçe başkanlığı görevini başarılı bir şekilde yürütmüş bir arkadaşımız. Bayramiç halkına projeleriyle güven verdi, halkta ona görev verdi. Sizler çok çalışarak önemli bir başarının altına imza attınız. Belediyeyi kazandınız. Şimdi sıra bizde, bizlerde sizlere hizmetin gelmesi için sizlere destek olacağız, yardımın gelmesini sağlayacağız. Bayramiç'in kalkınması, gelişmesi için her konuda çalışacağız. Sizler proje üreteceksiniz, bizlerde onları hayata geçirebilmeniz için sizlere destek olacağız. Sizlerin başarılı olacağınıza inanıyorum" dedi. Daniş ve beraberindekiler ilçe Başkanı Mehmet Demirsöz, ilçe yöneticileri ve partilileri ile bir süre sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Daniş'ten, Arslan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement