Danışman, TRT'de Expo 2016'yı Anlattı - Son Dakika
Yerel

Danışman, TRT'de Expo 2016'yı Anlattı

Danışman, TRT\'de Expo 2016\'yı Anlattı

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Levent Murat Danışman, TRT Antalya Radyosu’nda, ‘Akdeniz’in Sesi’ programına konuk oldu.

24.08.2015 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Levent Murat Danışman, TRT Antalya Radyosu'nda, 'Akdeniz'in Sesi' programına konuk oldu.

Yapımcılığını Süleyman Değer ve Bilgehan Gödekli'nin yaptığı, Gülgün Çimen'in sunduğu programa konuk olan Danışman, bin 121 dönümlük alandaki inşaatların beklenenden daha da hızlı ilerlediğini, Aralık ayı sonunda yapıların EXPO Kulesi haricinde biteceğini söyledi. Sıcakların çalışmaları etkilemediğini belirten Danışman, ülke bahçelerinin önüne yapılacak olan bitki heykellerine değindi. Genel Sekreter Yardımcısı Danışman, "Dünya'da alan olarak en büyük bitki heykellerini EXPO 2016 Antalya alanına yapıyoruz. Şu an demoları yapıldı. Devasa objelerimiz sürpriz olacak" dedi.

Danışman, EXPO 2016 Antalya'nın "Çiçek ve Çocuk" temasıyla gelecek yıl 23 Nisan tarihinde kapılarını açacağını vurgulayıp, "Çocuklarımıza nasıl yeşil şehirler kazandırabiliriz algısını senelerce miras bırakacağız" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Danışman, TRT'de Expo 2016'yı Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement