Darbe Girişimi Olunca Düğün Damatsız Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Darbe Girişimi Olunca Düğün Damatsız Yapıldı

Tunceli'de görev yapan Uzman Jandarma Çavuş Zeki Günaslan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından birliğine çağrılınca Bartın'daki düğününe katılamadı.

24.07.2016 23:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli'de görev yapan Uzman Jandarma Çavuş Zeki Günaslan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından birliğine çağrılınca Bartın'daki düğününe katılamadı. Gelin ve damadın yakınları düğünde damadın fotoğrafını taşıdı.

Mardin'de görev yaptığı sırada tanıştığı Şükran Günaslan ile düğün tarihi olarak 24 Temmuz'u belirleyen Uzman Jandarma Çavuş Zeki Günaslan, kısa bir süre önce düğün hazırlıklarını tamamlayıp, davetiyeleri dağıttı.

Bir süre önce izin alarak Bartın'ın Kurucaşile ilçesine gelen damat adayı Günaslan, FETÖ'nün darbe girişiminin ardından 16 Temmuz'da göreve çağrıldı. Bunun üzerine çiftin aileleri damat olmadan düğünü yapmaya karar verdi.

Gelin arabasıyla Şile Mahallesi'ndeki evinden alınan gelin, konvoy eşliğinde düğünün yapılacağı Tekkeönü Limanı'na getirildi.

Meydana elinde damadın fotoğrafıyla giren gelin, düğün pastasını da tek başına kesti. Gelinin arkadaşları da damadın fotoğrafını ellerinde taşıyarak kendisine moral vermeye çalıştı.

Çiftin, 26 Temmuz'da Tunceli'de bir düğün daha yapacağı öğrenildi.

"Vatan sağolsun, düğün her zaman yapılır"

Damadın annesi Esin Atukeren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun kendi düğününe katılamadığı için buruk bir düğün yaptığını belirterek, şöyle dedi:

"Düğün hazırlıklarını haftalar öncesinden yapmıştık, davetiyeleri de dağıtmıştık. Yurt dışından da akrabalarımız gelmişti. Ama darbe girişimi nedeniyle oğlum izinden geri çağrılınca düğünü damatsız yapmak durumunda kaldık. Vatan sağolsun. Onların canı sağolsun. Yarın Tunceli'ye gideceğiz, orada da düğün yapacağız. Tabi oğlum burada olmadığı için burukluk yaşıyoruz. Onun canı sağolsun, evlatlarımızın hepsinin canı sağolsun, düğün her zaman yapılır."

Düğünde, damat için ayrılan sandalyenin Türk bayrağı ile sarıldığı görülürken, gelin masası da damadın fotoğraflarıyla donatıldı.

Darbe Girişimi Olunca Düğün Damatsız Yapıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Darbe Girişimi Olunca Düğün Damatsız Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement