Darbeye Karşı Boğaziçi Köprüsündeyiz" - Son Dakika
Güncel

Darbeye Karşı Boğaziçi Köprüsündeyiz"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ Vatandaşların yürüşünden detaylar FETÖ Darbe girişimine tepkiler -Milli İrade Platformu üyesi sivil toplum kuruluşlarının ortaklaşa düzenlediği "Darbeye Karşı Boğaziçi Köprüsündeyiz" adlı protestoya yüzbinlerce İstanbullu katıldı.

22.07.2016 00:58

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Vatandaşların yürüşünden detaylar FETÖ Darbe girişimine tepkiler

-Milli İrade Platformu üyesi sivil toplum kuruluşlarının ortaklaşa düzenlediği "Darbeye Karşı Boğaziçi Köprüsündeyiz" adlı protestoya yüzbinlerce İstanbullu katıldı.

-Yüzbinlerce İstanbullu darbe teşebbüsünü protesto etmek için Boğaziçi Köprüsü'nde bir araya geldi

Milli İrade Platformu üyesi sivil toplum kuruluşlarının ortaklaşa düzenlediği "Darbeye Karşı Boğaziçi Köprüsündeyiz" adlı protestoya yüzbinlerce İstanbullu katıldı.

15 Temmuz gecesi darbe girişiminin başladığı Boğaziçi Köprüsü'nün Anadolu Yakası girişinde düzenlen protestoya Milli İrade Platformu üyesi sivil toplum kuruluşlarının çağrısıyla yüzbinlerce vatandaş katıldı.Türk bayrakları ve meşalelerle Üsküdar Altunizade'de toplanan vatandaşlar, "Şehitler ölmez vatan bölünmez, Darbecilere idam, Recep Tayyip Erdoğan'ı yedirtmeyeceğiz, İşte ordu, işte komutan" sloganları atarak köprüye kadar yürüdü. Altunizade'den Boğaziçi Köprüsü'ne kadar oluşan insan seli nedeniyle trafikteki geçişler bir süre durdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci katıldığı protestoya İstanbul'daki belediye başkanlarının yanı sıra sanat dünyasından da çok sayıda isim de katıldı. Program yatsı ezanın okunmasının ardıdan, Kur'an tilaveti ile devam etti. Yüzbinlerce İstanbullu tek bir ağızdan, coşkuyla okunan İstiklal Marşı'na eşlik etti. Okunan darbe karşıtı bildiride vatandaşlara meydanlardan ayrılmama çağrısı yapıldı. konuşma yapanbilal erdoğan ne oldun şimdi 3 senedir yüzündeki boya döküldü döküldü, sonunda senin silahlı bir terör örgütü başı olduğuna inanmayan kalmadı. aslında kaldı nerede kaldı ABD de kaldı. avrupa da kaldı. bazı yerlerde hala inanmayanlar kaldı. şimdi arkadaki kukla oynatıcıları da ayan beyan görmüş olduk. birlik ve beraberliğimiz zirve noktasını buldu allaha hamd olsun.

burası şehitlerimizin kan döktüğü yer çok sevdiğim erol ve oğlu abdullah'ın şahadet şerbetini içtiği yer.

birliğimiz daim olsun, Allah bizlere oyun kurmaya çalışanların oyunlarını başlarına çevirsin. bizler bu birlğimize sahip çıktığımız sürece yarınımız bugünden daha güzel olacak inşallah" diye konuştu."

Darbeye Karşı Boğaziçi Köprüsündeyiz"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Darbeye Karşı Boğaziçi Köprüsündeyiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement