Darbeyi Protesto Etmek İçin Yola Çıkan Çolak, Ankara'ya Geldi - Son Dakika
Kültür Sanat

Darbeyi Protesto Etmek İçin Yola Çıkan Çolak, Ankara'ya Geldi

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etmek için İstanbul'dan yola çıkan aktivist ve yazar İbrahim Çolak, Ankara'ya ulaştı.

23.08.2016 21:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etmek için İstanbul'dan yola çıkan aktivist ve yazar İbrahim Çolak, Ankara'ya ulaştı.

FETÖ'nün darbe girişimi sonrası darbecilere tepki göstermek için İstanbul'daki Eyüp Sultan Camisi'nden yaya olarak yola çıkan ve Ankara'daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi içindeki Beştepe Millet Camisi'ne kadar yürümeyi amaçlayan İbrahim Çolak (52), Ankara'nın Kızılcahamam ilçesine geldi.

Çolak, Kızılcahamam Cumhuriyet Meydanı'nda, gazetecilere yaptığı açıklamada, komşuları ve yakınlarının 15 Temmuz darbe girişiminde şehit ve gazi olduğunu söyledi.

Şehit ve gazilere vefa adına ve darbelere "hayır" demek için cuma sabahı Eyüp Sultan Camisi'nden salavatlar eşliğinde yola çıktığını anlatan Çolak, "Nasip olursa haftaya cuma Külliye'deki Millet Camisi'ne varmayı, cuma namazını orada kılmayı umut ediyorum." dedi.

Çolak, yanında taşıdığı iki Türk bayrağından birini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, birini de bütün şehit ve gazileri temsilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in eşine takdim edeceğini söyledi.

Bir süre Kızılcahamam ilçesi istirahat edecek olan Çolak daha sonra Beştepe Millet Camisi'ne ulaşmak için yaya olarak yoluna devam edecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Darbeyi Protesto Etmek İçin Yola Çıkan Çolak, Ankara'ya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement