Dargeçit'te Polise Bombalı Saldırı: 1 İşçi Öldü, 1 Polis Yaralı (2)- Yeniden - Son Dakika
Güncel

Dargeçit'te Polise Bombalı Saldırı: 1 İşçi Öldü, 1 Polis Yaralı (2)- Yeniden

Dargeçit\'te Polise Bombalı Saldırı: 1 İşçi Öldü, 1 Polis Yaralı (2)- Yeniden

Mardin'in Dargeçit İlçesi'nde zırhlı polis aracının geçişi sırasında, içerisine PKK'lı teröristlerce bomba yerleştirilen çalıntı bir aracın patlatılması sonucu, belediye temizlik işçisi öldü, 1 polis memuru yaralandı.

11.11.2015 11:41

Mardin'in Dargeçit İlçesi'nde zırhlı polis aracının geçişi sırasında, içerisine PKK'lı teröristlerce bomba yerleştirilen çalıntı bir aracın patlatılması sonucu, belediye temizlik işçisi öldü, 1 polis memuru yaralandı.

Dargeçit ilçesi girişinde sabah saat 07.00 sıralarında zırhlı polis aracının geçişi sırasında büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın, çalıntı olan ve içerisine PKK tarafından bomba yerleştirilen bir aracın, polis aracının yanında geçtiği sırada patlatılmasından kaynaklandığı belirtildi. Patlama sonucu, zırhlı araçta bulunan 1 polis memuru yaralanırken, o sırada yolda temizlik yapan belediye işçisi 47 yaşındaki Ramazan Tari ise şarapnel parçalarının vücuduna isabet etmesi sonucu yaşamını yitirdi.

Patlama sonrasında bölgeye çok sayıda zırhlı polis aracı ve ambulans sevk edilirken, yaralı polis memuru Mardin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. - Mardin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dargeçit'te Polise Bombalı Saldırı: 1 İşçi Öldü, 1 Polis Yaralı (2)- Yeniden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement