Darıca Belediye Başkanı Karabacak'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Darıca Belediye Başkanı Karabacak'a Ziyaret

Darıca Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'a ziyarette bulundu.

19.01.2016 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darıca Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'a ziyarette bulundu.

Başkan Karabacak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Darıca Kent Konseyi Gençlik Meclisine seçilen gençleri tebrik etti.

Karabacak, görev yaptıkları 12 yıllık süre boyunca gençlerin gelişimlerine katkı sunma adına önemli projeleri hayata geçirdiklerini anımsatarak, Gençlik Merkezinin yapacağı projelerde yanlarında olduklarını belirtti.

Darıca Kent Konseyi Başkanı Kaplan Sönmezyıldız, Darıca'ya değer katmak, gençliğin gücünü doğru yönlendirmek için Kent Konseyi Gençlik Meclisinin önemli projeleri hayata geçireceğini ifade ederek, şunları söyledi:

"İlk başta vicdanlara seslenen Kent Konseyi Gençlik Meclisi olarak İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı ile ortak çalışmayla 5 yetim sahiplenerek örnek olacak bir projeye imza atmak istiyoruz. Ardından ilçemize değer katmak adına projelerimizi ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşacağız. Gençlik Meclisimiz Darıca'da ilklere imza atacaktır."

Milletvekili Yılmaz'dan ziyaret

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz da Başkan Karabacak'ı ziyaret etti.

Başkan Karabacak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Darıca'nın güzelleşmesi adına yerel yönetimler olarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Karabacak, "Sizlerin katkı ve destekleriyle daha güzel yarınlar için çalışmalarımız bundan sonraki süreçte de devam edecek" dedi.

Her alanda ülkeye hizmet adına çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Yılmaz, AK Parti'li yerel yönetimlerin de çalışmalarını titizlikle takip ettiklerini belirterek, Karabacak'a çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Darıca Belediye Başkanı Karabacak'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement