Datça Kaymakamı Bakır, Kazada Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Datça Kaymakamı Bakır, Kazada Yaralandı

Datça Kaymakamı Bakır, Kazada Yaralandı

Marmaris'te 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, Datça Kaymakamı Vehbi Bakır, makam şoförü Haşmet Kardeş ve diğer araçlardan birinde bulunan 2 kişi yaralandı.

04.01.2016 13:36

Marmaris'te 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, Datça Kaymakamı Vehbi Bakır, makam şoförü Haşmet Kardeş ve diğer araçlardan birinde bulunan 2 kişi yaralandı. Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Kaymakam Bakır ve şoförü tedaviye alınırken, diğer 2 yaralıya ayakta müdahale edildi.

Datça Kaymakamı Vehbi Bakır, Marmaris'e gitmek üzere bu sabah makam şoförü 52 yaşındaki Haşmet Kardeş yönetimindeki 48 AA 102 plakalı makam otomobiliyle yola çıktı. Saat 10.00 sıralarında, Marmaris'teki İnbükü Mevkii'ne geldiklerinde Bakır'ın makam otomobiline karşıdan gelen ve yağmurun kayganlaştırdığı yolda kontroden çıkan 48 DM 535 plakalı otomobil çarptı. Arkadan gelen 48 R 4676 plakalı hafif ticari araç da duramayıp, kazaya karıştı. Kazada, Kaymakam Vehbi Bakır ve makam şoförü Haşmet Kardeş ile hafif ticari araçtaki Serkan Okyay ve Aynur Karakaş yaralandı. Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kaymakam Vehbi Bakır ile makam şoförü Haşmet Kardeş tedaviye alındı. Kaymakam Bakır'ın yapılan kontrollerinde kaburgalarında kırık olduğu tespit edildi. Diğer iki yaralın da aynı hastanede ayakta tedavileri yapıldı.

Muğla Valisi Amir Çiçek, Marmaris Devlet Hastanesi'ne gelerek, Kaymakam Bakır'ı ziyaret edip geçmiş olsun dileğinde bulundu. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı. - Marmarismuğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Datça Kaymakamı Bakır, Kazada Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement