Datça O Bölgedeki Güvenlik Güçleri İçin Datça'da Kurban Kesildi - Son Dakika
Güncel

Datça O Bölgedeki Güvenlik Güçleri İçin Datça'da Kurban Kesildi

Datça O Bölgedeki Güvenlik Güçleri İçin Datça\'da Kurban Kesildi

O bölgedeki güvenlik güçleri için Datça'da kurban kesildi GÜVENLİK güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çatışmaların yaşandığı Güneydoğu'da görev yapan asker ve polisler için Muğla'nın Datça İlçe Emniyet Müdürlüğü öncülüğünde kurban kesildi.

22.01.2016 18:01

O bölgedeki güvenlik güçleri için Datça'da kurban kesildi

GÜVENLİK güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çatışmaların yaşandığı Güneydoğu'da görev yapan asker ve polisler için Muğla'nın Datça İlçe Emniyet Müdürlüğü öncülüğünde kurban kesildi.

Datça Emniyet Müdürlüğü'nün öncülüğünde, bir grup gönüllü vatandaşın da katılımıyla üç gün önce kampanya başlatıldı. Toplanan bağışlarla, kurban edilmek üzere 30 koç satın alındı. Satın alınan kurbanlıklar, bugün düzenlenen törende dualarla kesildi. Hava Radar Mevzi Komutanı Hava Albay Abdulkadir Solmaz, CHP'li Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, Emniyet Müdürü Cüneyt Bilen, asker ve emniyet mensupları ile kampanyaya destek veren vatandaşlar törene katıldı.

Konuşma yapan Hava Albay Abdulkadir Solmaz, "Bugün burada ortaya konulan birliktelik, Türk vatanının sonsuza kadar var olması için verilen mücadelenin bir devamıdır. Orada görev yapan asker ve polislerimizin tek beklentileri sizlerin manevi destekleridir. Kalbimiz, orada kahramanca görev yapan güvenlik görevlilerimiz ile birlikte atıyor. Bugün buradan kendilerine göndereceğimiz minik hediyeler sadece onların acılarını paylaştığımızın bir göstergesidir" dedi.

ETLER MEHMETÇİĞE

Daha sonra Albay Solmaz, Datçalı çocuklar tarafından Güneydoğuda görev yapan Mehmetçiklere gönderilmek üzere yazılan 100'e yakın mektubu, bölgeye iletilmek üzere, Datça İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Bilen'e teslim etti. Kesilen kurbanlıkların kavurma yapılarak yarımşar ve birer kilogramlık teneke kutular içinde, iki bin kişilik tahin helva ile birlikte bölgede görev yapan Mehmetçiklere gönderileceği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Datça O Bölgedeki Güvenlik Güçleri İçin Datça'da Kurban Kesildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement