Datça - Uluslararası Knidos Kültür Sanat Akademisinin Düzenlediği 5. Sanat Festivali Datça'nın Yaka... - Son Dakika
Güncel

Datça - Uluslararası Knidos Kültür Sanat Akademisinin Düzenlediği 5. Sanat Festivali Datça'nın Yaka...

Datça - Uluslararası Knidos Kültür Sanat Akademisinin Düzenlediği 5. Sanat Festivali Datça\'nın Yaka...

Uluslararası Knidos Kültür Sanat Akademisinin düzenlediği 5. Sanat Festivali Datça'nın Yaka Köy'ünde başladı Uluslararası Knidos Kültür Sanat Akademisinin (UKKSA) Muğla'nın Datça ilçesine bağlı Yaka Köy'ünde düzenlediği 5.Sanat festivali başladı.

01.08.2015 22:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası Knidos Kültür Sanat Akademisinin düzenlediği 5. Sanat Festivali Datça'nın Yaka Köy'ünde başladı

Uluslararası Knidos Kültür Sanat Akademisinin (UKKSA) Muğla'nın Datça ilçesine bağlı Yaka Köy'ünde düzenlediği 5.Sanat festivali başladı. Etkinliğe Türkiye'nin tanınmış ressam ve heykeltraşçıları yapıtları ile katıldı. Derya Yıldız, Emel Vardar, İhsan Kendir, Adil Ocak, Sait Işık Bülent Demirağ, Cemil Köklü, Nicolay Roussev, Funda Tsrakçıoğlu, Özlem Vargün, Saim Dursun, Gülay Yüksel, Özlem Coşkun, Mustafa Tuncalp, Marina Rouseva gibi çok sayıda sanatçı eserleri ile birlikte katıldı. Etkinlike Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar ile Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün birer konuşma yaparak UKKSA Başkanı Nevzat Metin'e teşekkür etti. Osman Gürün yaptığı konuşmada, Muğla'da 110 Antik kent bulunduğuna dikkat çekerek, Akademinin bulunduğu adeta çöl olan yeri bir vaha'ya dönüştüren Nevzat Metin'e övgü yağdırdı.

DATÇA, (Muğla), (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Datça - Uluslararası Knidos Kültür Sanat Akademisinin Düzenlediği 5. Sanat Festivali Datça'nın Yaka... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement