Davutoğlu'ndan Yıkılmak Üzere Olan Şehit Eviyle İlgili Talimat: Ne Gerekiyorsa Yapılsın - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu'ndan Yıkılmak Üzere Olan Şehit Eviyle İlgili Talimat: Ne Gerekiyorsa Yapılsın

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bartınlı şehit Uzman Çavuş Uğur Akyer'in yıkılma tehlikesi olan eviyle ilgili "Ne gerekiyorsa yapılsın" talimatı verdi.

09.11.2015 20:20  Güncelleme: 21:21

Başbakan Ahmet Davutoğlu, yıkılma tehlikesi olan şehit Uzman Çavuş Uğur Akyer'in evinin yeniden yapılması için talimat verdi. Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, şehit evine gelerek incelemelerde bulundu. Evle ilgili ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi.

EVDE ÇÖKME TEHLİKESİ VAR

Şırnak'ta şehit olan Uzman Çavuş Uğur Akyer'in Bartın'ın Kozcağız Beldesi'nde ailesi ile yaşadığı, çökme tehlikesine karşı demir direklerle güçlendirilen ev için Başbakan Ahmet Doğutoğlu harekete geçti.

"NE GEREKİYORSA YAPILSIN"

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu'nu arayarak şehit Uzman Çavuş Uğur Akyer'in evi için "ne gerekiyorsa yapılsın" talimatını verdiği öğrenildi. Başbakan Davutoğlu'nun talimatı üzerine Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, beraberinde Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış ve Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur ile birlikte şehidin Kozcağız'daki evine giderek incelemede bulundu.

VALİ, BELEDİYE BAŞKANINDAN ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Vali Seyfettin Azizoğlu, evle ilgili Başbakan'ın talimatı doğrultunda gerekenin yapılacağını söyledi. Vali Azizoğlu, daha sonra Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman'ı ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Davutoğlu\'ndan Yıkılmak Üzere Olan Şehit Eviyle İlgili Talimat: Ne Gerekiyorsa Yapılsın

Son Dakika Güncel Davutoğlu'ndan Yıkılmak Üzere Olan Şehit Eviyle İlgili Talimat: Ne Gerekiyorsa Yapılsın - Son Dakika


Advertisement