Dayko Yokuşu Üç Metre Genişliyor - Son Dakika
Yerel

Dayko Yokuşu Üç Metre Genişliyor

Dayko Yokuşu Üç Metre Genişliyor

Konak Belediyesi, kent içi trafiği rahatlatmak adına aralıksız sürdürdüğü yol yapım ve genişletme çalışmaları kapsamında Gürçeşme Semti’ndeki ünlü Dayko Yokuşu’nu yaklaşık üç metre genişletiyor.

27.11.2015 11:45

Konak Belediyesi, kent içi trafiği rahatlatmak adına aralıksız sürdürdüğü yol yapım ve genişletme çalışmaları kapsamında Gürçeşme Semti'ndeki ünlü Dayko Yokuşu'nu yaklaşık üç metre genişletiyor.

Konak Belediyesi dik yokuş ve dar yolların yoğun olduğu Gürçeşme Semti'nde trafiğin daha güvenli ve rahat ilerlemesi adına yol genişletme çalışmalarını startını verdi. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler işe ilk olarak 3513 sokak girişindeki Dayko Yokuşu olarak bilinen noktada kamulaştırılan parsel üzerindeki harabe evin yıkımını yaparak başladı. Semtin şehir merkeziyle olan bağlantısını sağlayan ana arter durumundaki sokağa cephesi olan parsel üzerindeki ev güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından ekipler tarafından kepçe yardımıyla yıkıldı. Çalışmalar trafik yoğunluğu da dikkate alınarak araç geçişinin azaldığı saatlerde yapıldı.

Dik ve dar olması nedeniyle araç sürücülerine zorluklar yaşatan yol, Konak Belediyesi'nin başlattığı yol genişletme çalışmaları sonunda yaklaşık 3 metre genişletilecek. Genişletme çalışmalarının ardından asfalt atılarak son halini alacak olan yol, bölge trafiğini de rahatlaması bekleniyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dayko Yokuşu Üç Metre Genişliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement