DB Belediyespor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika
Spor

DB Belediyespor'da Galibiyet Sevinci

DB Belediyespor\'da Galibiyet Sevinci

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da 3- 0'lık Gölbaşı galibiyetinin sevinci yaşanıyor.

13.04.2015 23:09

Yeşil sarı kırmızılı kulübün basın sözcüsü Nesih Aktepe, alınan galibiyeti olumlu bulduğunu belirterek, artık kalan 3 maçlarını da kazanarak rakiplerinin puan kaybetmelerini bekleyeceklerini söyledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor kulüp basın sözcüsü Nesih Aktepe, Gölbaşı karşısında iyi bir futbol ortaya koyarak sonuca gittiklerini söyledi. Maçta her 2 devrede de oyuna hakim taraf olduklarını anlatan Aktepe, haklı bir galibiyet elde ettikleri için mutlu olduklarını kaydetti. Alınan anlamlı galibiyeti taraftara atfeden Aktepe, Ligde oynayacakları Kahramanmaraş, İnegöl ve Sarıyer maçlarını da kazanarak Play Off'a kalmaya çalışacaklarını vurguladı.

Sarıyer'in Tepecikspor'a yenilmesiyle Play Off için bir umut ışığı doğduğunu anlatan Aktepe, "Biz kalan 3 maçımızı da kazanmak istiyoruz. Bu durumda en ciddi rakibimiz Nazilli Belediyespor olacak. Onların da zor maçı var. Öyle inanıyorum ki kalan bu maçlarda en az puan kaybeden Play Off'a kalacak. Bu durumda biz maçlarımızı kazanıp bekleyeceğiz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor DB Belediyespor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement