Dedaş Müdürü Tekin, Trafo Merkezlerini İnceledi - Son Dakika
Yerel

Dedaş Müdürü Tekin, Trafo Merkezlerini İnceledi

Dedaş Müdürü Tekin, Trafo Merkezlerini İnceledi

DEDAŞ Mardin İl Müdürü Tekin Türk, yaz aylarında sağlıklı enerji verilebilmesi için merkez ve ilçelerdeki trafo merkezlerini inceledi.

21.05.2014 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) Mardin İl Müdürü Tekin Türk,  yaz aylarında sağlıklı enerji verilebilmesi için merkez ve ilçelerdeki trafo merkezlerini inceledi.

Mardin merkez, Nusaybin ve Kızıltepe ilçelerindeki trafo merkezlerini gezen ve durumlarını yerinde gören Türk, yaz aylarına hazırlık çalışmalarının başladığını kaydetti.

Mardin'de kaçak elektrik kullanımının yüksek olduğunu belirten il Müdürü Türk, bu nedenle arızaların sık yaşandığını söyledi.

Hedeflerinin kesintisiz enerji olduğunu aktaran Türk, "Yenileme ve bakım onarım gerektiren trafoları tespit edip sorunları gidermek istiyoruz. Biz gerekli çalışmaları yapıyoruz ancak çalışmalarımızla kesintilerin tamamen giderilmesi mümkün değildir.  Aşırı yüklenme, israf ve usulsüz kullanım kesinti ve arızaların temel kaynağını oluşturuyor. Mardin'de kaçak kullanım oranı yüzde 90 seviyesindedir.  Böyle bir durumda sağlıklı enerji sunmak mümkün mü" diye konuştu. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dedaş Müdürü Tekin, Trafo Merkezlerini İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement