Dedeman Kalitesiyle Kar Tatili Fırsatını Kaçırmayın! - Son Dakika
Güncel

Dedeman Kalitesiyle Kar Tatili Fırsatını Kaçırmayın!

Türkiye'nin ünlü kayak merkezlerinden biri olan Palandöken'de hizmet veren Dedeman Palandöken ve Dedeman Palandöken Ski Lodge 1 Aralık'ta sezonu açıyor.

23.11.2015 11:30

Dedeman Palandöken ve Dedeman Palandöken Ski Lodge, kayak severlerin yıl boyunca beklediği tatili unutulmaz kılmayı amaçlıyor. Nefes kesici Erzurum ve Palandöken manzarasına sahip Dedeman,1 Aralık'ta sezonu cazip fırsatlar sunan özel paketlerle açıyor. 01 – 26 Aralık 2015 ve 04 – 22 Ocak 2016 tarihlerinde geçerli olacak paketlerde; kayak veya snowboard malzemeleri ve grup kayak dersleri bulunuyor.

Farklı kış sporları ve eğlence Dedeman'da!

Kayak tatili için Dedeman'ı tercih edenler arasında aynı kayak seviyesindeki misafirlerle gruplar oluşturuluyor ve ücretsiz grup dersleri veriliyor. Ayrıca kayak için malzeme bekleme sorununa da çözüm geliştirilen Dedeman'da; rezervasyon sırasında veya sonrasında misafirlerden alınan bilgiler doğrultusunda (ayakkabı numarası, boy, kilo), kayak malzemeleri misafirler otele girdiğinde hazır ediliyor.

Misafirlerine kaliteli hizmet sunmayı hedefleyen Dedeman Palandöken ve Dedeman Palandöken Ski Lodge otelleri, Half-Pipe ve Slopetsyle parkurlarında her yaş grubundan kayakçılara keyifli bir kış tatili imkanı sağlıyor. Buz Hokeyi, Buz Pateni ve Curling salonları da dileyenlere kayak sporunun yanı sıra farklı kış sporlarını da deneme fırsatı buluyor.

01 Aralık – 26 Aralık tarihlerini içeren paket fiyatı 225 TL'den; 04 Ocak – 22 Ocak tarihlerini kapsayan paket fiyatı ise 275 TL'den başlarken paket içerisinde kayak, kayak ayakkabısı, batonlar ve günlük bir saat grup kayak dersi bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dedeman Kalitesiyle Kar Tatili Fırsatını Kaçırmayın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement