Demirtaş: AKP ve Başbakan'a Güvenerek Asla ve Asla Kurtuluş Olmaz - Son Dakika
Güncel

Demirtaş: AKP ve Başbakan'a Güvenerek Asla ve Asla Kurtuluş Olmaz

Demirtaş: AKP ve Başbakan\'a Güvenerek Asla ve Asla Kurtuluş Olmaz

BDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, "Birileri kasalarını koltuklarını doldururken birileri kendi evladının etrafında dolarla bir gelecek hazırlarken sizin ve bizim evlatlarımız bu halkın yoksul çocukları bir simide ve ekmeğe muhtaç hale geldiler.

05.03.2014 16:04

BDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, "Birileri kasalarını koltuklarını doldururken birileri kendi evladının etrafında dolarla bir gelecek hazırlarken sizin ve bizim evlatlarımız bu halkın yoksul çocukları bir simide ve ekmeğe muhtaç hale geldiler. AKP 11 yıldır halkın burnundan getirdi. Ankara'daki cemaate, kasetlere güvenerek AKP ve Başbakan'a güvenerek asla ve asla kurtuluş olmaz" dedi.

Seçim çalışmalarını ara vermeden sürdüren ve bugün de Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde vatandaşlara seslenen Demirtaş, yerel seçimlere her zamankinden farklı bir coşku ile hazırlandıklarını söyledi. "Bize 100 yıldır dayatılan yok saymayı, açlığı ve sefaleti bitirecek bir seçime hazırlanıyoruz" diyerek seçimlerin kendileri açısından önemine dikkat çeken Demirtaş, "Her yerde halkımızın büyük heyecan ve haklı bir beklentisi var. 100 yıldır burası Ankara'ya uzaktır bir türlü yakınlaşmıyor. Sorunlarını çözmüyor. 30 Mart'ta bu gidişatı değiştirme fırsatı elimizde olacaktır" diye konuştu.

-"BDP GİBİ ELİNİ VE GÖVDESİNİ TAŞIN ALTINA KOYACAK BAŞKA PARTİ YOK"-

Belediyecilikten kaynaklı sorunları 100 yıldır çözemeyenleri utandırarak bir yıl içerisinde tüm sorunları çözüme kavuşturacakları vaadinde bulunan Demirtaş, "Birileri İstanbul'da "boğazın altına tüneller yaptık' diye övünürken bırakın tünel metroyu o metreye harcadığınız çivinin parası sadece Çüngüş'ü kalkındırmaya yeter. Yaparlar mı yapmazlar. Çünkü buradaki insanların desteklerine ihtiyaçları yoktur. Burayı zaten gözden çıkarmışlar. Ana muhalefet ve diğerlerinin Çüngüş umurlarında değil. Bizim derdimiz koltuk ve makam mevki değil. Burada Çüngüş'e hizmet edebilecek tek parti burasıdır. Bizi kurtarabilecek başka bir parti olsaydı hep birlikte oraya giderdik. BDP dışında hangi partiye oy verirseniz verin ben özgürlük ben iş istiyorum barış ve demokrasi istiyorum anlamına gelmez. Sadece BDP'ye verdiğiniz oyların anlamı budur. BDP gibi elini ve gövdesini taşın altına koyacak başka parti yoktur" dedi.

-"BİZ KİMSENİN KUYRUĞUNA TAKILMADIK"-

"Birileri kasalarını koltuklarını doldururken birileri kendi evladının etrafında dolarla bir gelecek hazırlarken sizin ve bizim evlatlarımız bu halkın yoksul çocukları bir simide ve ekmeğe muhtaç hale geldiler" vurgusu yapan Demirtaş şunları kaydetti:

"Bu halk hırsızına paraleline de derinine de oy verecek değil. Bunu 30 Mart'ta göstereceğiz. Biz kimsenin kuyruğuna takılmadık. CHP cemaatinin kuyruğuna takılarak iktidara gitmeye çalışıyor. Böyle bir yol yöntem olur mu? Cemaat bugüne kadar kimi kurtarmış ki seni kurtaracak. AKP 11 yıldır halkın burnundan getirdi. Ankara'daki cemaate, kasetlere güvenerek AKP ve Başbakan'a güvenerek asla ve asla kurtuluş olmaz. Çüngüş halkı önce kendi kendine güvenecek. Gelip buradan yalan konuşacaklar arkadan kasaları kutuları dolduracaklar."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Demirtaş: AKP ve Başbakan'a Güvenerek Asla ve Asla Kurtuluş Olmaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Diyarbakirli: Sen önce kendi servetini açıkla Selahattin sahtekarı. Trilyonların var bu değirmenin suyu nereden? 0 0 Yanıtla

Advertisement