Demirtaş, Goran Hareketi Yetkililerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Demirtaş, Goran Hareketi Yetkililerini Ziyaret Etti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : HDP heyetinin karşılanması Heyetler arası görüşme Soreş Haci'nin basın açıklaması Selahattin Demirtaş'ın basın açıklamasıHalkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde (IKBY) muhalefetin başını çeken Goran (Değişim) Hareketi'nin yetkililerini Süleymaniye kentinde ziyaret etti.

24.09.2016 18:31

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

HDP heyetinin karşılanması

Heyetler arası görüşme

Soreş Haci'nin basın açıklaması

Selahattin Demirtaş'ın basın açıklaması

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde (IKBY) muhalefetin başını çeken Goran (Değişim) Hareketi'nin yetkililerini Süleymaniye kentinde ziyaret etti.

Demirtaş ve beraberindeki heyeti, Goran Hareketi Sözcüsü Soreş Haci ve diğer parti yetkilileri karşıladı.

Goran'ın Zergete Tepesi'ndeki parti binasında yapılan görüşmenin ardından Demiştaş ve Haci ortak bir basın toplantısı düzenledi.

IKBY'deki siyasi partilerin yeterince donanımlı ve tecrübeli olduğunu belirten Demirtaş, ziyaret amaçlarının bölgedeki siyasi partiler arasındaki siyasi gerginlik ve ihtilafları en aza indirmeye, diyalog yolunun açılmasına yardımcı olmak istediklerini ifade etti.

Goran Sözcüsü Haci ise HDP'nin IKBY'deki siyasi partiler arasındaki yüksek tansiyonun indirilmesi için birkaç önemli fikirleri kendilerine illetiklerini ve bunu çok olumlu karşıladıklarını kaydetti.

Süleymaniye kentine Kerkük'ten gelen Demirtaş'a, HDP Kadın Meclisi Sözcüsü Besime Konca, HDP Eş Genel Başkan yardımcıları Fatma Kurtulan ve Nadir Yıldırım ile HDP milletvekilleri Celal Doğan, İmam Taşçıer, Nimetullah Erdoğmuş, Mithat Sancar, Osman Baydemir ve HDP Parti Meclisi Üyesi Abdullah Alagöz'ün eşlik ettiği belirtildi.

Demirtaş, Goran Hareketi Yetkililerini Ziyaret Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Demirtaş, Goran Hareketi Yetkililerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement