Demre Belediye Başkanı Topcu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Demre Belediye Başkanı Topcu Açıklaması

Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, "İfadelerimdeki yanlış anlaşılmalardan dolayı Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Ömer Çelik şahsında tüm yetkililerden özür diliyorum" dedi.

10.04.2015 17:57

Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, "İfadelerimdeki yanlış anlaşılmalardan dolayı Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Ömer Çelik şahsında tüm yetkililerden özür diliyorum" dedi.

Topcu, yaptığı açıklamada, Kültür ve Turizm Bakanlığının hizmetleri noktasında yaptığı açıklamaların yanlış anlaşıldığını belirtti.

Kültür ve Turizm Bakanlığının Demre'nin birçok projesinde destekleri bulunduğunu dile getiren Topcu, özellikle planlama, sahil yolunun asfaltlanması ve Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Noel Baba Kilisesi'nin etrafının düzenlemesi konularında önemli destek verildiğini kaydetti.

Topcu, şöyle devam etti:

"Bazı konularda eksiklikleri dile getirmek için bir takım hususları ifade etmeye çalıştım. Bu da bir takım çevreler tarafından yanlış anlaşıldı. Özellikle Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Ömer Çelik'in Demre'nin planları konusunda gösterdiği ilgi ve alakaya teşekkür ediyorum. Diğer hususlardaki destekleri ile ilgili de bakanlığa şükranlarımı iletiyorum."

Başkan Topcu, eksikliklerin giderilmesi hususunda bakanlığın desteğinin en kısa zamanda gerçekleşeceğine inandıklarını vurgulayarak, "İfadelerimdeki yanlış anlaşılmalardan dolayı Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Ömer Çelik şahsında tüm yetkililerden özür diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Demre Belediye Başkanı Topcu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement