Demre'de Çanakkale Zaferi'nin 99'uncu Yıldönümü Töreni - Son Dakika
Yerel

Demre'de Çanakkale Zaferi'nin 99'uncu Yıldönümü Töreni

Demre\'de Çanakkale Zaferi\'nin 99\'uncu Yıldönümü Töreni

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle, tüm ülkede olduğu gibi Antalya’nın Demre ilçesinde de tören düzenlendi.

18.03.2014 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle, tüm ülkede olduğu gibi Antalya'nın Demre ilçesinde de tören düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki törene Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Jandarma Üsteğmen Hasan Erdoğan, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, İlçe Emniyet Müdürü Soner Yalım, siyasi parti temsilcileri, İlçe Müftüsü Bahattin Ataklı, daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler ile vatandaşlarda katılım sağladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan törende, Kaymakamlık, İlçe Jandarma ve Belediye adına Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu yapıldı. Çelenk sunumu sonrası günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Jandarma Kıdemli Çavuş Mustafa Çelen, Çanakkale Zaferi'nin Türk ulusu için ayrı bir öneminin olduğunu ve maneviyatın, maddiyatı yendiği bir zafer olarak tüm dünya tarafından benimsendiğini vurguladı.

Tören, Beymelek Karabibik Kültür Salonu'nda öğrenciler tarafından düzenlenen etkinliklerle devam etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demre'de Çanakkale Zaferi'nin 99'uncu Yıldönümü Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement