Demre'den Soma'ya 45 Ton Sebze ve Meyve Yardımı - Son Dakika
Yerel

Demre'den Soma'ya 45 Ton Sebze ve Meyve Yardımı

Demre'de Kaymakamlık ve Belediye işbirliğinde maden faciasının yaşandığı Manisa'nın Soma ilçesine 45 ton sebze ve meyve yardımı gönderildi.

19.05.2014 12:09

Demre'den Manisa'nın Soma ilçesine iki tırdan oluşan 45 tonluk sebze ve meyve yardımı yapıldı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Demre'de Kaymakamlık ve Belediye işbirliğinde hayırseverlerin katkılarıyla iki tırdan oluşan 45 ton sebze ve meyve yardımı maden faciasının yaşandığı Manisa'nın Soma ilçesine gönderildi.

Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman,  yaptığı açıklamada, Kaymakamlık ve Belediye işbirliğinde hayırseverlerin katkılarıyla Demre Toptancı Hali'nde toplanan iki tır dolusu 45 tonluk sebze ve meyve yardımı tırlarının Soma'ya gönderildiğini söyledi.

Tırlardaki sebze ve meyvelerin 5 tonunun portakal, geri kalanlarının ise domates, salatalık, patlıcan ve biberden oluştuğunu ifade eden Karaman, "Yardım tırlarımız Soma'da Kızılay merkezine ulaşarak yardımları teslim edecekler. Buradan da yardımlarımız Kızılay'ımız aracılığıyla ihtiyaç duyulan yerlere dağıtılacak. Ben yardıma katkıda bulunan hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Allah bir daha ülkemize ve milletimize böyle acılar yaşatmasın" dedi.

Kaymakam Karaman, bundan sonraki süreçte de Soma'ya yardımların süreceğini belirtti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Demre'den Soma'ya 45 Ton Sebze ve Meyve Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement