Denizbank Genel Müdürü Ateş'ten Gençer'e Başarı Dileği - Son Dakika
Güncel

Denizbank Genel Müdürü Ateş'ten Gençer'e Başarı Dileği

Denizbank Genel Müdürü Ateş\'ten Gençer\'e Başarı Dileği

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'e başarı dileklerini sundu.

15.10.2014 10:11  Güncelleme: 10:14

Başkan Gençer'i genel müdürleri Hakan Ateş adına ziyaret eden Denizbank Ayvalık Şubesi Müdürü Işıl Sümer, banka olarak Ayvalık Belediyesi'nin yanında olduklarını bildirdi.

Sümer Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş imzasını taşıyan ve üzerinde "Toplumlarda sosyal refah seviyesinin yükselmesi, gelecek nesillere yaşanabilir, geçmiş kültürünü koruyan ve çağdaş kentler bırakılması yolunda belediyelerimiz önemli bir görev üstlenmektedir. Deniz Bank olarak her şeyden önce insana öncelik veren, halka hizmeti ilke edinen bu kutsal mesleğe büyük önem atfediyor; bugün, belediye finansmanında Türkiye'nin öncü bankası olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu duygularla üstlenmiş olduğunuz görevinizde başarılar diliyor, ilçenizin gelişimi için güçlü iş birliğimizin devamını temenni ediyorum." İfadelerinin yer aldığı bir plaketi belediye başkanı Gençer'e sundu.

Başkan Gençer'de Denizbank'tan yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, güzel dileklerinden dolayı Ayvalık Şubesi Müdürü Işıl Sümer nezdinde Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş'e teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Denizbank Genel Müdürü Ateş'ten Gençer'e Başarı Dileği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement