Denizli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Denizli'den Kısa Kısa

Tavas Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ilçedeki tüm ilk, ortaokul ve liselere 100 temel eser, deneme, test kitabı ile spor malzemeleri ve satranç takımı yardımında bulundu.

06.11.2014 19:01

Tavas Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ilçedeki tüm ilk, ortaokul ve liselere 100 temel eser, deneme, test kitabı ile spor malzemeleri ve satranç takımı yardımında bulundu.

Tavas Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın eğitim ve spor yardımı dağıtım töreni, Tavas Özay Gönlüm Anadolu Lisesi'nde yapıldı.

Tavas Kaymakamı Osman Varol, törende yaptığı konuşmada, Tavas'ın eğitimci bir belediye başkanı ile eğitime çok önem veren yöneticilere sahip bir ilçe olarak çok şanslı olduğunu ifade ederek, "Eğitime desteklerimiz devam edecek. Öğrencilerimize kapımız her zaman açık" dedi.

Törende, konuşmaların andından okullara toplam 40 bin lira yatırımla satın alınan eğitim ve spor yardımları dağıtıldı.

Törene Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan, okul müdürleri, öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

-PAÜ Tavas MYO aşçılarına ödül

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Tavas Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Programı öğrencileri, Alanya'da düzenlenen 4. Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması'ndan 1 altın, 5 gümüş, 1 bronz madalya ve merit (başarı) ödülü kazandı.

PAÜ Tavas Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Programı öğrencilerinden Mehmet Şahin, yarışmada "yılın altın öğrencisi" ödülünü alırken, Ceren Çömrü, Kübra Göktaş, Perihan Günay, Rama tatlısıyla Mert Karaman ve Mayir Mert Aminas da balık yemeğiyle gümüş, Gamze Asral ise Uzakdoğu ve Asya yemekleri dalında bronz madalya aldı. Yarışmada, Mert Şahin de yöresel tencere yemekleri dalında merit ödülü kazandı.

PAÜ Tavas Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Ramazan Gökçe, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Tavas Meslek Yüksek okulu Aşçılık Programı öğrencilerinin yarışmalarda dereceye girip, ödül kazanmalarının sevindirici olduğunu belirtti.

Yeni bir program olmasına rağmen aşçılık bölümü öğrencilerinin hocaların nezaretinde güzel bir performans ortaya koyduklarını dile getiren Gökçe, "Geçen yıl da Manavgat Uluslararası Yemek Yarışmasında derece aldılar. Bu başarıların tesadüf olmadığını göstermesi açısından önemli. Ben emeği geçen öğretim görevlisi arkadaşlarım başta olmak üzere derece alan bütün öğrencilerimi kutluyorum" dedi.

-PAÜ'den aşure etkinliği

PAÜ Tavas Meslek Yüksek Okulu'nda muharrem ayı dolayısıyla aşure etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Çolak, PAÜ Tavas Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Ramazan Gökçe, AK Parti İlçe Başkanı Rutullah Kayı, daire müdürleri, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizli'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement