Denizli Öğrenci Servisi Kavşakta Otomobile Çarptı 9'u Öğrenci 14 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Denizli Öğrenci Servisi Kavşakta Otomobile Çarptı 9'u Öğrenci 14 Yaralı

Denizli Öğrenci Servisi Kavşakta Otomobile Çarptı 9\'u Öğrenci 14 Yaralı

Denizli'de, kavşakta özel bir ortaokulun öğrencilerini taşıyan servis minibüsünün bir otomobile çarpması sonuvu 9'u öğrenci 14 kişi yaralandı.

27.03.2015 15:47

Denizli'de, kavşakta özel bir ortaokulun öğrencilerini taşıyan servis minibüsünün bir otomobile çarpması sonuvu 9'u öğrenci 14 kişi yaralandı. Kaza anı bir apartmanın güvenlik kamerası tarafından da an be an kaydedildi.

Kaza, bugün saat 08.30 sıralarında Akkonak Mahallesi'nde, 1667 ile 658 sokaklarının kesiştiği kavşakta meydana geldi. Mehmet Örkün (48) yönetimindeki 20 S 0624 plakalı öğrenci servisi, iddiaya göre "Dur" levhasına uymayıp, kontrolsüz şekilde kavşağa giriş yapan Gülten Eker'in (26) kullandığı 64 ET 412 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil sürücü Eker ve yanındaki bir kişi ile servis minibüsündeki 9'u öğrenci 12 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Denizli Devlet Hastanesi ve Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Otomobil sürücüsü Gülter Eker'in Deanizli Devlet Hastanesi'nde tedavisi sürerken, diğer 13 yaralı ayakta tedavileri yapılıp, taburcu edildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatan polis, bir apartmanın güvenlik kamerasına yansıyan kaza anı görüntülerini incelemeye aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli Öğrenci Servisi Kavşakta Otomobile Çarptı 9'u Öğrenci 14 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement