Derbent Mahallesine Oktay Ekim Mesire Piknik Alanı - Son Dakika
Güncel

Derbent Mahallesine Oktay Ekim Mesire Piknik Alanı

Hastalığı nedeniyle 15 yıl önce vefat eden gencin ismi Derbent Mahallesi Piknik alanında yaşatılıyor.

08.09.2014 16:30

Dedesi Ahmet Ekim tarafından mesire alanı olarak düzenlenen yerin açılışına İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Derbent Mahalle Muhtarı Mehmet Ersin, İznik Belediyesi Birim Amirleri ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Osman Sargın'dan talepte bulunan Ahmet Ekim torununun ismi yaşatmak istediğini, halkın kullanabileceği bir mesire alanı düzenlemek istediğini bunun için de bu yere torununun isminin verilmesi konusunda talepte bulunmuştu.

Derbent Mahallesi sakinlerinin istek ve taleplerini memnuniyetle karşılayan Osman Sargın yaptığı açıklama da" Genç yaşta amansız bir hastalığa yakalanan rahmetli Oktay Ekim'i gönüllerde yaşatmak bizlerin insani görevimizdir. 15 yıl önce vefat eden kardeşimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Kederli ailesine ise sabrı cemil diliyorum. Bu piknik alanına küçük çocuğumuzun ismini vermekten onur duyarız. Piknik alanı için oturma bankları da getirdik. İnşallah ilerleyen zamanlarda daha da güzelleştirmek için elimizden geleni gayreti yapacağız"dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Derbent Mahallesine Oktay Ekim Mesire Piknik Alanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement