Derbentli gençlerden Anlamlı ziyaret - Son Dakika
Güncel

Derbentli gençlerden Anlamlı ziyaret

Derbentli gençlerden Anlamlı ziyaret

15 Temmuz darbe girişiminin etkileri tüm yurtta devam ediyor.

19.07.2016 08:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişimi sonrası askeriye içerisine odaklanan paralel ihanet çetesi mensubu teröristlerinin halka sıktığı kurşunun izleri uzun süre hafızalarda yer edineceğe benziyor.

Darbe girişimi vatandaşların dik duruşu ve TSK içerisindeki gerçek vatansever askerlerin direnci sonrası başarısızlıkla sonuçlanmıştı. Sivil, asker ve polisin elele verdiğinde hiçbir gücün ülkenin ulusal bütünlüğüne zarar veremeyeceğini de tüm dünyaya göstermiş olduk.

Geçtiğimiz gün Kartepe'de darbe girişimini bastıran unsurlardan asker ve siviller biraraya geldi. Bu ziyarette hem moral depolandı hem de birlik beraberlik mesajları verildi. Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın sıklıkla vurguladığı "Bir olacağız, iri olacağız diri olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız" sözünden hareketle böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten Derbent gençliği, her zaman vatansever asker ve polisimizin yanındayız" mesajı verdiler.

Derbent Jandarma karakolu askerleri de ziyarete ilişkin duydukları memnuniyeti ifade ederek, Devletimizin ve yüce milletimizin emrinde olduklarını ifade ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Derbentli gençlerden Anlamlı ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement