Derik'te 15 PKK'lının Öldürüldüğü Operasyondan Görüntüler - Son Dakika
Güncel

Derik'te 15 PKK'lının Öldürüldüğü Operasyondan Görüntüler

Derik\'te 15 PKK\'lının Öldürüldüğü Operasyondan Görüntüler

Derik'te 15 PKK'lının öldürüldüğü operasyondan görüntüler MARDİN'in Derik İlçesi'nde sokağa çıkma yasağı sırasında güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonlar kameralara yansıdı.

04.12.2015 18:56

Derik'te 15 PKK'lının öldürüldüğü operasyondan görüntüler

MARDİN'in Derik İlçesi'nde sokağa çıkma yasağı sırasında güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonlar kameralara yansıdı.

Derik İlçesi'nde, cadde ve sokaklara kazılan hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için Cevizpınar, Kale, Küçükpınar, Zeytinpınar, Bahçelievler, Dağ, Söğütözü ve Tepebağ mahallelerinde 27 Kasım saat 12.00'den 3 Aralık günü saat 13.00'e kadar sokağa çıkma yasağı uygulandı. Mardin Valiliği, operasyonlarda 15 PKK'lının etkisiz hale getirildiğini açıklarken, ilçede hendek kazıp, barikat kuran roketatarlı PKK'lılardan birinin öldürülme anı zırhlı araçtaki termal kameralar tarafından kaydedildi.

Bu arada sokağa çıkma yasağının kaldırılmasıyla ilçeyi terk eden halk, dönmeye başladı. Çıkan çatışmalardan dolayı bazı ev ve işyerlerinin zarar gördüğü dikkat çekerken, bazı evlerin ise yakılarak kullanılamaz hale geldiği görüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Derik'te 15 PKK'lının Öldürüldüğü Operasyondan Görüntüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement