Derik'te 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi Töreni Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Derik'te 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi Töreni Düzenlendi

Derik\'te 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi Töreni Düzenlendi

Mardin'in Derik ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. yıl dönümü dolayısıyla bir tören düzenlendi.

18.03.2014 14:03

Mardin'in Derik ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. yıl dönümü dolayısıyla bir tören düzenlendi.

Derik Kültür Sarayı'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, şiirlerin okumasıyla devam etti. Etkinlik kapsamında Milli Eğitim Şube Müdürü Cemal Ayebe tarafından hazırlanan ve Çanakkale Savaşı'nda yaşanılanları anlatan bir sinevizyon gösterisi izletildi. Törene İlçe Kaymakamı Ahmet Demirci, Garnizyon Komutanı Binbaşı Haluk Saygılı, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Uzay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kahraman, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Program Derik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi müzik öğretmeni Çiğdem Göktaş Tekçi yönetimindeki öğrencilerin söylediği koro ve solo şarkılarla sona erdi.

Programın ardından Derik İlçe kaymakamı Ahmet Demirci, İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Haluk Saygılı, Emniyet Müdürü İrfan Uzay ve İlçe Müftüsü Yaşar Toker ile birlikte ilçede bulunan şehit aileleri ve gazilerle yemekte bir araya geldi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Derik'te 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi Töreni Düzenlendi - Son Dakika


Advertisement