Develi Halkı Gündüz İşinde Gece Demokrasi Nöbetinde 13. Gün - Son Dakika
Güncel

Develi Halkı Gündüz İşinde Gece Demokrasi Nöbetinde 13. Gün

Develi Halkı Gündüz İşinde Gece Demokrasi Nöbetinde 13. Gün

15 Temmuz akşamı hainlerin darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Milletimizi meydanlara davet ediyorum" daveti üzerine Develililer 13 gündür nöbetlerine devam ediyor.

28.07.2016 08:56  Güncelleme: 08:58

Her akşam Cumhuriyet Meydanında düzenlenen 13. Nöbet programı Sanayi Camii İmamı Nisani Kaman'ın Kıran ı Kerim tilaveti ile başladı.

13 gündür yılmadan usanmadan demokrasi nöbetlerini devam ettiren Develililere tebriklerini ileten Develi Kaymakamı Murat Duru ve Belediye Başkanı Mehmet Cabbar "Develi birlik ve beraberlik içinde vatan müdafaasına devam edecektir" mesajını verdiler. Yahyalı Müftülüğü Şefi Hemşerimiz Behlül Kurtoğlu ise vatan, bayrak sevgisi üzerine bir araya gelmiş Develililere teşekkürlerini ileterek "Gönlü hiçbir zaman Müslümanlardan yana olmamış bu hainler milletimizi birbirine düşman etmek istediler. Fakat milletimizdeki bu vatan aşkını bu birlik sevdasını göremediler bilemediler. İlk günden itibaren dik duruşunu bozmayan tüm hemşerilerimi can ı gönülden tebrik ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Kız Meslek Lisesi Müdürü Türkçe Öğretmeni Yavuz Berberin ve hemşerilerimiz Recep Tayyip Erdoğan ve Yunus Yurdakul'un şiirler okuduğu programda Şahap Çanlıca ve Âdem Kılıç da türkü ve ilahi dinletisinde bulundu. Adem Yılmaz Cami İmamı İsmet Harman'ın duasıyla son bulan programın ardından vatan sevdalılarına Develi Müftülüğü ve Din Görevlileri tarafından çorba ikramı bulunurken sonrasında Develi Belediyesi ise çay ikramında bulunarak Develi halkının sabaha kadar dürecek olan nöbetlerine destek oldular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Develi Halkı Gündüz İşinde Gece Demokrasi Nöbetinde 13. Gün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement