Dicle'nin Sultanlarında Hedef Şampiyonluk - Son Dakika
Spor

Dicle'nin Sultanlarında Hedef Şampiyonluk

Dicle\'nin Sultanlarında Hedef Şampiyonluk

Dicle Üniversitesinin Sultanları Ünilig müsabakalarındaki grup şampiyonluğunu hedefliyor.

18.11.2014 21:56

Dicle Üniversitesi bayan voleybol takımının Ünilig müsabakalarındaki ilk rakibi Kilis 7 Aralık Üniversitesi olacak.

Dicle Üniversitesi bayan voleybol takım sorumlusu öğretim elemanı Zafer İpekçi, "Dicle Üniversitesi bayan voleybol takımı olarak müsabakalara uzun süredir hazırlanıyoruz. Takım olma konusunda önemli mesafeler aldık. Ekibime güveniyorum. Dicle Üniversitesini Türkiye'de başarıyla temsil etmek öncelikli hedefimizdir. Dicle Üniversitesi bünyesinde oluşturulan spor birliği başkanlığı bizlere önemli kuvvet kazandırmıştır. Hedefimiz Diyarbakır'ın tanıtımını yapmak ve öğrencilerimize düzenli ortamda spor yaptırmaktır" dedi.

Dicle Üniversitesi Spor Birliği Başkanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün ise diğer spor dallarında olduğu gibi voleybolda da aynı derecede başarılı olmak istediklerini söyledi. Erkek sporcular kadar bayan sporcuların da başarılı olabileceklerinin altını çizen Eyigün, bunun için kendilerine her türlü desteğin verildiğini belirtti.

İpekçi'nin sorumluluğunda geçmiş yıllarda Diyarbakır'a birçok güzellikler yaşattıklarını söyleyen Eyigün, bu yıl da aynı şekilde başta Dicle Üniversitesi ailesi olmak üzere tüm Diyarbakır halkına aynı gururu yaşatacaklarına inandığını söyledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Dicle'nin Sultanlarında Hedef Şampiyonluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement