Didi İstanbul Çocuk Maratonu Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Didi İstanbul Çocuk Maratonu Yapıldı

Didi İstanbul Çocuk Maratonu Yapıldı

Didi İstanbul Çocuk Maratonu yapıldıDidi İstanbul Çocuk Maratonu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından 8 Mayıs Pazar günü gerçekleştirildi.

08.05.2016 15:25

Didi İstanbul Çocuk Maratonu yapıldı

Didi İstanbul Çocuk Maratonu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından 8 Mayıs Pazar günü gerçekleştirildi.

Spor A.Ş. hem Anneler Günü hem de Dünya Atletizm Günü olan 10 Mayıs 2015'te Türkiye'nin en büyük çocuk maratonu olan, İstanbul Çocuk Maratonu'nu hayata geçirmişti.

Bu yıl 8 Mayıs Pazar, Anneler Günü'nde, Maltepe Sahil Şehir Parkı'nda 2. kez düzenlenen olan çocuk maratonunun İsim Sponsoru Didi oldu. Didi İstanbul Çocuk Maratonu'na katılacak çocuklar bu yıl da "Koşsun da Büyüsün" sloganı ile karşılandı.

Geçtiğimiz yıl 7.000 çocuğun katıldığı organizasyona bu yıl 0-15 yaş grubu arasında 10.000 çocuk katıldı. Etkinliğin amacı ise yine geçtiğimiz yıl olduğu gibi çocukların yarıştırılması değil, çocuklara Maraton Bilinci ve Spor Kültürünü aşılamak oldu.

Didi İstanbul Çocuk Maratonu'nda bu yıl ayrıca yaş gruplarına 14-15 yaş grubu da ilave edildi. Bu yaş grubu çocuklar maraton koşmanın heyecanını, elektronik zamanlama çipleri ile dereceleri ölçülecek ile yaşamış olacaklar.

Hakan Hatipoğlu ve Gizem Hatipoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği Didi İstanbul Çocuk Maratonu'nda farklı sahne etkinliklerinin yanı sıra sanatçı Aydın Balcı ve rapçi Ceza mini bir konser verdi.'

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Didi İstanbul Çocuk Maratonu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement